Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Flagrant in timpul recoltei de marijuana

Doi tineri arădeni au fost prinşi în flagrant cu trei kilograme de marijuana proaspăt culese.

Toamna se este  anotimpul recoltei, indiferent dacă e vorba de cereale sau de ..marijuana. Doi tineri din Arad, unul de 19 şi unul de 21 de ani, au aşteptat să treacă vara şi să culeagă roadele unei recolte de marijuana, moment în care au fost prinşi în flagrant e procurorii DIICOT Arad. Cultura de marijuana era crecută în sistem outdoor, undeva pe raza localităţii Fântânele, judeţul Arad. Aceştia.recoltaseră până în momentul flagrantului aproximativ trei kilograme, ceea ce valorează 120.000 lei la preţul pieţei.  Asupra celor doi tineri, Popa Viorel şi Costenar Andrei, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

“La data de 7 octombrie 2011, inculpaţii au fost depistaţi având asupra lor cantitatea de 3 kilograme cannabis, drogurile provenind dintr-o cultură outdoor înfiinţată pe raza localităţii Fântânele, judeţul Arad. La propunerea procurorilor D.I.I.C.O.T., Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 29 de zile”, se precizează în comunicatul DIICOT.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

cata

Acum 12 ani

Voi ati citit vreodata articolul acesta? Ce naiba de jurnalisti sunteti voi daca nici nu stiti sa scrieti corect? Nici nu mai intru sa citesc alte stiri ca mi-am dat seama ce profesionalisti sunteti
Raspunde

sibian

Acum 11 ani

Suntem o natie de prosti imbecili hoti borfasi criminali betivi lenesi proxeneti si curve? “Românii sunt pleava Europei, nu lucrează, fură, îşi prostituează copiii şi femeile. Învaţă să fure înainte să citească, Spania e mâncată de aceste sălbăticiuni, trăiesc mai rău decât animalele. Multe ţări îi gonesc. Nu mă miră nicio barbarie comisă de aceste brute”, a scris Carmen, una dintre cititoarele publicaţiei La Razon. Din pacate aceasta concluzie e foarte adevarata, exista si extrem de mici exceptii dar cand spui romani, in general spui prosti, imbecili, hoti, borfasi, betivi, lenesi, proxeneti si curve.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus