Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

USL merge la Cisnadie cu "tradatorul" Huja. Liste comune in tot judetul

USL Sibiu a stabilit ca pentru alegerile locale să participe cu liste comune la nivelul tuturor localităților. Regula declarată ”fără excepții” este următoarea: candidatul la funcția de primar este dat de partidul din USL care are cea mai înaltă poziție ocupată în urma alegerilor din 2008. Unde nu există un primar PC, PSD sau PNL, atunci acesta va fi desemnat candidat unul dintre viceprimari. ”Această regulă va fi generală la nivel național, în toate județele unde USL are sub 70% în sondaje”, a explicat președintele PSD Ioan Cindrea. Regula nu se va aplica în municipiile reședință de județ, precum și la Consiliul Județean. 

Conform noului regulament, Cindrea va face cunoștință cu viceprimarul orașului Cisnădie, cel care a anunțat că renunță la PDL pentru PNL. ”Este problema lor pe cine au luat din Cisnădie, noi avem deja stabilit un candidat și este vorba de Cornel Vintilă. El este președintele organizației PSD Cisnădie, eu nu știu cine este Gheorghe Huja. E plină lumea de trădători și fugari. Pentru Cisnădie putem avea o listă comună sau putem merge fiecare cu liste separate, candidați separați pentru primărie. Doar la nivelul municipiului și la Consiliul Județean se merge pe liste comune, în restul localităților se poate orice”, declara în urmă cu câteva zile pentru Turnul Sfatului același Ioan Cindrea.
Liderii USL Sibiu au anunțat că până la mijlocul săptămânii viitoare se vor ști candidații la fuincția de primar din partea Uniunii și se vor întocmi și listele de consilieri locali.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

16 comentarii

romanu1992

Acum 12 ani

Il doare pe cindrea de aliante sau de cine unde iese. Sigur lucru important e sa mai prinda ceva cald sub el. Ala e obiectivul motanului batran
Raspunde

opinia publica

Acum 12 ani

Cindrea ar face bine sa mai si asculte daca vrea sa ramana in USL, daca nu sa mearga singur la alegeri.
Raspunde

lola

Acum 12 ani

dorinta de a ajunge la putere te face sa faci lucruri nu chiar placute si de cele mai multe ori neinspirate...il dam pe al nostru deoparte care a stat langa noi in opozotie si mergem cu asta care a stat la putere pana acu...repet nu e cea mai inspirata alegere
Raspunde

silviu

Acum 12 ani

mai puturosilor la munca caci de 2 ani tot in campanie electorala sunteti nu va ajunge caci 12 ani la putere a-ti fost si praf sa ales de tara din nou vreti voi flaminzi nu va ganditi de cat la ciolan cu carne multa rusine sa va fie cu victoras si carici poganici halal conducatori
Raspunde

INSPIRATE ALEGERE - LISTELE COMUNE

Acum 12 ani

DA-I DOAMNE ROMANULUI MINTEA DE PE URMA. Cat despre Huja - aveti putin tica rabdare. Cei cu dosare ... au totusi interdictie... statutar penelist...
Raspunde

memru PSD Cisnadie

Acum 12 ani

acum citeva saptamini domnul Cindrea a venit la Cisnadie la sedinta organizatiei PSD sa ridicat in piciare si a spus ca el va lupta sa redschida spitalul si ca il va sustine pe Vintila la alegeri si sa promitem asta oamenilor din oras ,acum a venit HUJA cu gasca lui care a indatorat orasul cu milioane de euro de unde au furat destul cit sal cunpere si pe si pe Cindrea un om care ar trebui sa dispara de pe scena politica un om care isi vinde cuvintul si onoare nu poate reprezenta pe nimeni pt mine sinplu cetatean este un GUNOI CORUPT CARE TREBUE SA DISPARA DIN VIATA NOASTRA , am 30 si jur ca cit mai traesc am sa lupt ca oameni ca cindrea ,cazan huja sa dipara isi vind onoarea cuvintul isi vind tot numai pentru putere si bani daca nui pedepsim prin vot o sa ne pedepseasca ei pe noi prin aroganta hotie si dispret
Raspunde

Nicu

Acum 12 ani

Daca vor sa piarda sigur, n-au decat sa-l sustina pe talharul de Huja!
Raspunde

stela

Acum 12 ani

aceste sunt gunoaiele politice care nu se mai pot recicla
Raspunde

bes

Acum 12 ani

@memru PSD Cisnadie: Bravo!
Raspunde

Pam Pam

Acum 12 ani

Asadar deci si prin urmare totul se rezuma la bani in politica,se dau bani peste tot la nivel in alt pentru a se ocupa diverse functii si restu populatiei tace si suporta ca de iesit in strada sigur nu v-or iesi,la vot nu v-or merge pentru ca \"n-au pe cine vota\" si asa v-or iesi tot precendentii....
Raspunde

Emerich

Acum 12 ani

Lumea inca nu sa desteptat ,tot asa va fi...greu ne vom destepta desi imnul spune :dEsteapta-te prostule
Raspunde

sa terminam cu ei!

Acum 12 ani

astia trebe RASI de pe fata Cisnadiei si a Sibiului TOTI!Sa terminam dracului cu sugativele aste odata!Cica politica e curva.EROARE! Curve sunt cretinii astia aroganti ,lepre scarboase ca cazan cindrea si huja!cacofonii care ne otravesc viata asta !Sa votam doar nonmembrii de partid!
Raspunde

pnl

Acum 12 ani

Fara tradatori - ce tie nu-ti place altuia nu-i face
Raspunde

membru pnl Saliste

Acum 12 ani

Cindrea este seful lui Cazan.Vrea sa ne bage sub papuc si pe noi organizatia PNL Saliste,organizatie puternica cu primar PNL la al doilea mandat [urmeaza al treilea] impunandune liste comune cu psd pentru a mai scoate cativa consilieri [singuri nu ar fi scos nici unul],toate rudele acestor asa zisi psd-isti sunt membrii pdl.Dicu presedintele org. PNL SALISTE daca va accepta liste comune va ramane singur in organizatie.Poate are obligatii fata de Cindrea si vrea sa vanda partidul psd-ului cu aportul lui Cazan.Cindrea vrea sefia Consiliului Judetean dar atata timp cat mai sunt cativa sasi in tara asta Sibienii nu va da judetul pe mana unor SUPERMAFIOTI.
Raspunde

membru pnl Saliste

Acum 12 ani

Nu cred in USL.Crin nu va ajunge sa candideze la alegerile Prezidentiale din partea USL. Ponta este IUDA si va pleca la Basescu dupa alegerile parlamentare luand cu el si o parte din pnl, Basescu oferindu-i functia de prim ministru.Ponta va fi multumit,Basescu isi continua mandatul pana in 2014 iar Crin va fi inlaturat de putinii membrii ramasi in pnl. Stie Basescu ce face pana acum toate au mers cum a vrut el. Cine va pierde? Ghici ghicitoarea mea? Raspuns; -noi simplii membrii care le facem campanie,platim cotizatii si ne certam intre noi ca sa le mearga lor bine.
Raspunde

anonima

Acum 11 ani

deci scurt si la subiect ..... Dl Huja jefuie Cisnadia si nu se mai satura ... chipurile fuge de la un partid la altul ca cica pdl cade si pnl-ul e puternic :-))) dar vedeti voi banii -s ochiul dracului cum dracu sa nu lupte omul ...ca doar prostii platesc taxe si impozite la bugetul local ...si raman cu degetul in gura dee cate ori se duk la primarie sa-si rezolve cate o problema ...rusine ..Huja adica domnule Huja pt ca nu cunosti nici pe departe ce inseamna administrati9a publika si saracii oameni pe care i prostesti si acum sa iti dea voturi habar nu au ce invarti !!! dar e un dzeu sus sus !!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus