Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
16°C

Comtram SA, in lupta cu Diferit SRL pentru intretinerea drumurilor nationale din judet

Aproape 34 de milioane de lei, cu tot cu TVA, este valoarea estimată de reprezentanţii CNADNR în teritoriu pentru întreţinerea drumurilor naţionale de pe teritoriul judeţului Sibiu, în următorii trei ani. Pentru obţinerea acestui contract au depus oferte în cadrul procedurii de achiziţie publică SC Comtram SA şi SC Dfierit SRL, informează CNADNR. Prima societate face parte din holdingul Atlassib, condus de Ilie Carabulea, a doua fiind din Cluj-Napoca. Presa locală cataloghează SC Diferit SRL drept o firmă apropiată democrat-liberalilor.
Până anul trecut, contractul de întreţinere a drumurilor naţionale de pe teritoriul judeţului Sibiu a fost atribuit asocierii formate din SC Comtram SA şi SC Vectra Service SRL. Contractul semnat pentru perioada 2008 – 2011 avea o valoare totală de mai bine de 78 de milioane de lei, fără TVA.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 575

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

bulă

Acum 12 ani

cum mamițica lu\'ăla cu cornițe merge treaba asta că io unul nu înțeleg.....2008-2011 intreținerea drumurilor din sibiu de două firme au costat 78 de milioane de lei, fără TVA.....iar acum a venit firma de la vest la licitatie costa numai 34 de milioane de lei, cu tot cu TVA ??? cred că fiecare firmă lua cîte 34 de cărămizi x2=68+tva.....iar restul de 10+tva făceau o masă de duminica împreună sărbătorind căștigul licitației....deci,bag de seamă după mintea mea,să vină firme din nord-vestul sibiului ,că ne costă mai puțin întreținerea drumurilor . iar cele din est să rămănă acolo pe teritoriul lor . deci pănă la urmă ce inseamna asta.....se termină cu licitațiile fantomă????????????????????
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus