Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

VIDEO Doua Loganuri sunt aproape de accident, la 170 km/h, pe Centura Sibiului

Doi șoferi, ambii posesori de Dacia Logan, intenționat se iau la întrecere pe Centura Sibiului. La viteza de 170 km/h unul dintre ei îi taie calea celuilalt, mașinile trecând la câțiva centimetri una de cealaltă. Toată întâmplarea a fost filmată și postată pe internet. ”Mi-a intrat în față la 170 km/h!”, spune șoferul care a filmat pățania.

Filmulețul a fost postat astăzi pe site-ul de profil trafictube.ro, unde a stârnit o adevărată dezbatere. Șoferul care a filmat ”întrecerea” explică faptul că nu se aștepta ca celălalt șofer să-i intre în față, fiind foarte aproape de un accident grav. De partea cealaltă, vizitatorii site-ului spun că ambii conducători auto s-au comportat iresponsabil.

”Eu am început să accelerez, am ajuns la 140-150 cât permite o autostradă uscată + mașina. Văzând că îl prind din urmă, a accelerat și el. În mod normal l-aș fi lăsat în pace, dar având în vedere faza din Sebeș, și faptul că eram pe autostradă unde e ceva mai sigur (nu sunt mașini pe contrasens, pietoni, gropi) am zis să văd ce vrea, și așa am ajuns la ~166 km/h, moment în care l-am depășit / devansat, eu fiind în treapta a 4-a la 6000 ture (alimentarea se taie la 6500). Am văzut în față camioanele și am zis că o să o lase mai moale, am schimbat și eu în treapta a 5-a, accelerația tot la fund. Ce să vezi, mașina lui era acum în avantaj, m-a devansat și mi-a intrat în față la 170 km/h. Am renunțat în acel moment”, a scris Vlad, autorul filmulețului.

 

La puțin timp după postarea filmulețului au apărut și comentariile care îi acuză pe ambii șoferi de teribilism.

”Am înțeles că sunt inconștient că am făcut asta cu încă 3 persoane în mașină. Mi-am luat multe măsuri de precauție și viața nu le-a fost în pericol mai mult decât dacă același comportament se petrecea la 130km/h. Am vrut doar să subliniez că mergând drept, pe banda mea, am pățit ce am pățit. Nu am mers în paralel cu el și să-i fac semne pe geam sau alte prostii. P.S.: Dacă tot vă legați de viteză vin și vă întreb – dacă eram pe Autobahn, fără limită de viteză, și pățeam același lucru, era diferit?”, a revenit cu explicații Vlad.

De menționat că înainte de a se întâlni pe Centura Sibiului cei doi șoferi au mai avut o scurtă șicanare în trafic, cu aproape o oră înainte, în zona Sebeșului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 649

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

eu

Acum 11 ani

Stire de doi bani, in primul rand ala de filma e vinovat ca mergea cu 40 de km/h peste limita legala de viteza, voi nu mai aveti ce scrie?
Raspunde

lolek si bolek

Acum 11 ani

Papagalul care a filmat mergea cu peste 70 la ora prin oras, asa ca ... rade ciob de oala sparta!
Raspunde

Lugan

Acum 11 ani

Phui drace, luganarii astia, coshciuge pe roti. Baa, sa nu decolati la viteza aia
Raspunde

Mda

Acum 11 ani

Tu sigur esti un pui de \"be-am-veu\" care are 1 milion de chilometri la bord (cu vreo 800.000 dati inapoi ) si probail masina ta are cel putin atatia ani ca si tine si critici Loganul care are 5-7 ani poate nici ata? Care e cosciug pe roti?
Raspunde

Vee TSI

Acum 11 ani

vai de*** voastra de looseri criminali cu loganuri. cojile alea se fac praf la 80 la ora, daramite la 170. si dobitocu alalalt care i a taiat fatza era sa intre sub basculanta. mai bine intra cretinu
Raspunde

siby

Acum 11 ani

Ar trebui ca amandoi sa stati pe dreapta 12 luni si dupa aceea sa parcurgeti scoala de soferi cu ambele examene! In primul rand, depasirile se efectueaza doar pe partea stanga prietene si apoi daca erai cumpatat si circulai cu viteza legala pe autostrada nu te intalneai cu celelalt turbat. daca aveai experienta la volan(sau ai fi circulat prin Europa) in momentul cand cel cu Loganul semnalizase depasirea puteai sa franezi usor si evitai situatia nepunandu-ti si viata ta in pericol. eu v-as suspenda permisul 2 ani si v-as aplica 2500 lei amenda. Poate asa va calmati! E valabil pentru multi alti tampiti din trafic!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus