Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

CSU invinge BC Timisoara. Lee, Gruev si Craciun, decisivi pentru "studenti"

CSU Sibiu a câștigat întâlnirea din etapa a 23-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, de pe teren propriu, cu BC Timișoara. Timișorenii ocupau, înaintea jocului, locul șase, cu 37 de puncte, în timp ce

gazdele stagnau pe poziția a 10-a, cu 33 de puncte.

Sibienii s-au impus în cea de-a doua secvență cu 27-11, după un prim sfert  câștigat la o diferență de 11 puncte de oaspeți(17-28). Sfertul trei, mai echilibrat, a fost câștigat tot de elevii lui Miodrag Perisic, scor 17-15. În ultimele zece minute de joc, cele două formații au mers cap la cap. Înainte cu un minut și jumătate de final, Sibiul avea două puncte avans(75-74). Până la ultimul fluier, timișorenii și-au mai trecut în cont doar două puncte, în timp ce „studenții”, prin Gruev, Crăciun și Lee, au dus scorul la 82-76.

Remarcați:

Printre remarcații jocului din tabăra sibiană se află Cristian Crăciun și Aleksanar Gruev, cei doi fiind foarte aproape de double-double. Crăciun a avut nouă recuperări defensive și a contribuit la scorul final cu 10 puncte. Gruev a fost cel de-al doilea marcator al Sibiului, cu 17 puncte și opt pase decisive.

Lee Christopher a fost, de departe, omul meciului pentru sibieni. Americanul se află la cel de-al optulea double-double de când a fost transferat la CSU Sibiu.

Pentru CSU Atlassib Sibiu urmează jocul din deplasare cu CSU Ploiești, de miercuri, 27 februarie 2013.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

suporter csu 2

Acum 11 ani

Bravo CSU succes la ploiesti.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus