Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

I-a dat 2.200 de dolari, cu mana ei, unui infractor


O femeie din Sibiu și-a dat singură, de bună voie, toți banii din casă unui infractor. Sibianca nu a șiut însă, când acesta i-a bătut la ușă, că va fi victima unei escrocherii.

Femeia a primit mai întâi un apel pe telefonul fix, de la o persoană care s-a recomandat reprezentantul companiei la care aceasta era abonată. Apelantul a anunaţat-o pe femeie că a câștigat un premiu în valoare de 5.000 de euro, pentru fidelitatea ei faţă de companie. La scurt timp după apel, la uşa acesteia s-a prezentat un bărbat, care s-a recomandat reprezentant al respectivei companii de telefonie fixă şi care i-a solicitat suma de 2.200 de dolari şi 150 lei, ca taxă pentru înmânarea ulteriorară, personal de către directorul companiei, a premiului de 5.000 de euro. Bărbatul, pentru a-i câştiga încrederea femeii, i-a eliberat o chitanţă ce atestă suma achitată.

Sibianca a așteptat degeaba primirea premiului. După trei zile, s-a hotărât să reclama fapta la Poliție, iar acum, anchetatorii îi caută pe escroci.

„Le adresăm cetăţenilor recomandarea de a nu da curs unor astfel de oferte, întrucât ele nu sunt reale! Dacă aveţi suspiciuni cu privire la persoana care vă apelează sau care se prezintă la uşa dumneavoastră, rugaţi-i să se legitimeze şi verificaţi, prin apel telefonic la societatea sau compania pe care pretind că o reprezintă, dacă apelul sau prezenţa unei asemenea persoane este legitimă, reală”, recomandă purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție, Luciana Balteș.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

x

Acum 11 ani

Fraieri adunati gramada...cum naiba mai exista asa creduli vor exista si astfel de \"comercianti\"
Raspunde

mda

Acum 11 ani

Daca nu ar exista prostii, nu ar aparea nici escrocii!
Raspunde

gogu

Acum 11 ani

O crezut proasta ca se inbogateste din bani nemunciti.
Raspunde

unu\'

Acum 11 ani

Dca miine s-ar redeschide CARITAS,ati fi socati de coada de la \'\'depuneri\'\'!Pe de alta parte,sunt multi care au oferit mult mai mult \'\'dezvoltatorilor imobiliari\'\'!
Raspunde

$

Acum 11 ani

n-o plange pe biata rapandula ... de nu avea banii, nu-i dadea! cine draq are in casa 2200 de parai? pfai, ce m-as face si eu escroc daca as avea ponturi de asa tampite!!
Raspunde

radu

Acum 11 ani

Spre deosebire de anii \'90, cand a aparut piramida Caritas, acum sunt mult mai multi saraci, fraieri, disperati si creduli.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus