X

Cristian Pustai: Este foarte important sa continuam acest parcurs bun

Cristian Pustai, antrenorul formaţiei Gaz Metan Mediaş, a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că este vital ca echipa sa să continue parcursul bun din campionat şi implicit să obţină toate cele trei puncte din meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, transmite corespondentul MEDIAFAX. “Este foarte important să continuăm acest parcurs bun şi să reuşim să luăm cele 3 puncte puse în joc cu Ceahlăul şi să rămânem după 5 etape la plus în clasamentul adevărului.

Meciul este greu deoarece nu cred că se poate vorbi la acest moment de lanterna campionatului, deoarece şi noi suntem clasaţi momentan pe locul 3 şi nu cred că este foarte concludent acest lucru, dat fiind faptul că ne aflăm doar la debutul campionatului. Ceahlăul a avut 2 meciuri grele pe teren propriu, cu Steaua, respectiv Dinamo şi nu cred că merită postura de lanternă roşie a campionatului”, a spus Pustai. Cristi Pustai a precizat că nu este încă momentul să se vorbească de liderul sau “lanterna” campionatului, deoarece la acest moment o serie de rezultate pozitive sau negative pot schimba radical poziţia în clasament a oricărei echipe.

“Este prematur să numim un lider sau o lanternă a campionatului în acest moment, deoarece acum, în Liga I, 2-3 victorii consecutive te pot ridica 4-5 poziţii mai sus în clasament, dar la fel de bine o serie de rezultate negative te pot duce în apele învolburate din subsolul clasamentului. O confirmare a acestui fapt ar fi că în cazul unei victorii cu Ceahlăul putem deveni, conjunctural, lideri”, a adaugat tehnicianul Cristi Pustai. Biletele pentru partida Gaz Metan Mediaş – Ceahlăul Piatra Neamţ se pun în vânzare la Stadionul Gaz Metan, începând de vineri până în ziua meciului. Preţul unui bilet este de 10 lei la Tribunele A şi B, respectiv 7 lei la peluze. (Mediafax)

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact