Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Cindrea: Copilul lui Patriciu nu poate fi tratat la fel cu un copil din Iacobeni

Preşedintele PSD Sibiu, Ioan Cindrea, spune că este nevoie de o regândire a modului de alocare a alocaţiilor pentru copii, acestea să ţină cont de venitul părinţilor. „Alocaţia pentru copii este de 200 de lei până la doi ani şi scade la 42 de lei, după împlinirea vârstei de doi ani a copilului. Este nevoie de o regândire a modului de acordare a alocaţiilor. Aceasta se dă acum indiferent de venit. Poţi să fii miliardar sau să ai salariul minim, tot atât se dă. Nu se poate ca şi copilul lui Patriciu, şi un copil din Iacobeni să primească la fel de la stat” a spus Cindrea. Social-democraţii susţin că s-a dublat numărul sibienilor care vin la partid să-şi spună problemele. „Constat, după o săptămână de audienţe, că a crescut numărul persoanelor care vin în audienţă. Faţă de anul trecut, când aveam 9-10 oameni, acum numărul s-a dublat. Este un semn clar că oamenii au probleme”, a declarat astăzi preşedintele PSD Sibiu, Ioan Cindrea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Ioan Cindrea

Vizualizari: 2030

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Yucatan

Acum 14 ani

Bravo Aline ! Pupi in fund pe cine lauzi ? La pupat ai plecat fara regret ?
Raspunde

xxx

Acum 14 ani

titlu aiurea, bou ai fost , bou ai ramas.
Raspunde

rtrr

Acum 14 ani

Vin ,la voi la Psd, boii si pleaca vacile.
Raspunde

Eugen

Acum 14 ani

Aline eu zic ca scri bine. Informatia conteaza si actiunile luate. Sibiu Standard or Turnul nu conteaza. Incontinuare....
Raspunde

Maria

Acum 14 ani

Domnule Cindrea , gresiti. Mama, mea , care alucrat , salariat 15 ani , ca asa a fost, are o pensie de aproximativ 300 lei. Langa casa mamei mele,locuieste o familie de tigani cu 11 copii. Nimeni, dar nimeni niciodata, nu a lucrat nimic. Faceti socoteala, ce venit au de la primarie.Am utat sa spun, mama mea, are 81 de ani. Dorin cu familia lui, au sub38 de ani. Vin la mama sa le dea ceva din gradina. De doua ori pe saptamana este bairam,cu gratar si bautura. Domule Cindrea , oare in Iacobeni, o fi altfel? DE CE SA PUNETI PROBLEMA ASA? CINE NU LUCREAZA NU MERITA NIMIC. SA LE DEA EUROPA, DACA ESTE MILOASA, SI STAT DE DREPT.
Raspunde

alina

Acum 13 ani

La Iacobeni,munca este pt fraieri, adica pt. romani!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus