X

CSU semneaza cu Roland Calvin

După ce în urmă cu două săptămâni conducerea a avut „ochii aţintiţi” spre americanul Jason Johnson, însă acesta şi-a întors cuvântul, acum Mircea Vulc a pregătit o surpriză aducându-l pe Roland. „Pivotul trebuie să sosească azi pe aeroportul din Bucureşti. Am trimis o maşină după el să-l aducă, iar diseară va fi prezent prima dată la antrenamente dacă ajunge la Sibiu, dacă nu luni. Vom semna cu el un contract pe un sezon şi vom vedea mai departe”, a declarat Mircea Vulc.
Directorul executiv al echipei sibiene a mai dezvăluit că este în discuţii şi cu alţi jucători străini dar deocamdată nu e nimic sigur. „Nu am să mai spus nimic în presă pentru că am dezvăluit atunci de Jason Johnson şi acum nu mai vine la noi ”s-a speriat”, a mai adăugat Vulc. Calvin Roland este un pivot american în vârstă de 26 de ani, 2.08 m şi a jucat în Europa, în Germania şi Islanda. CSU mai vrea să aducă maxim doi jucători. în ceea ce priveşte lotul, întârziat este Johnson, care este aşteptat săptămâna viitoare, iar despre Harrison nu se ştie încă nimic.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact