Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Cindrea: Nu putem sa ne facem ca nu observam ca afacerile dubioase ale familiei Basescu

Liderul PSD Sibiu, Ioan Cindrea, se arată deranjat de lipsa de reacţie a preşedintelui Traian Băsescu, vis-a-vis de scandalul în care este implicat fratele său. "Replica dată de preşedinţie la scandalul lui Mircea Băsescu nu este suficientă, nu putem să ne facem că nu observăm că afacerile dubioase au devenit o regulă în familia prezidenţială. Reamintesc că nu s-a clarificat nici modul în care fiica cea mare a preşedintelui a devenit proprietarul unui imobil de un milion de euro, nici cum fiica cea mică şi-a finanţat campania de europarlamentare, nici cum nepotul preşedintelui derulează afacri imobiliare în parteneriat cu un institut de cercetare", a declarat vineri, preşedintele PSD, deputatul Ioan Cindrea. Fratele preşedintelui a fost descoperit că este acţionar într-o societate ce are ca activitate afaceri cu armament.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

eu

Acum 14 ani

Dar in propria ograda v-ati facut ordine? S-au facut si se fac numai afaceri curate? Rusinica, daca taceai.......ramaneai oricum, ca filozofia ta e buna de aruncat la lada de gunoi.
Raspunde

Rade ciob de oala sparta! Nu mai exista rusine?

Acum 14 ani

Raspunde

radicu

Acum 14 ani

Cit timp partidele din Sibiu vor Avea numai "cindri" primare vor fio numai "Iohanis"
Raspunde

radicu

Acum 14 ani

r nu au trecut dela un stapan la altul. Nu Iuda . Se joaca santajul MEDIOCRITATII. Pacat, Tinerilor Altfel Sunt si au fost TINERI SIBIULUI DIN TOATE TIMPURILE. Mai aveti timp.....McB
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus