Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Clavon se bazeaza pe Haiduc

Darnell Clavon, antrenorul baschetbaliştilor de la CSU Atlassib Sibiu crede că doi dintre foştii jucători ai echipei de Cibin, Kabengele şi Crăciun, nu sunt de neînlocut. „Brice şi Cristi sunt de înlocuit. Au fost jucători buni dar dacă au plecat trebuie cineva să le ia locul. Un bun înlocuitor pentru Brice este Haiduc. El munceşte mult, este foarte disciplinat şi cred că îl va înlocui cu succes pe Brice. Acum Kabengele este la Asesoft, se descurcă, el face ce i se spune”, a declarat Clavon.
în ceea ce priveşte atmosfera şi jocul în cadrul echipei, „Dee” spune că treaba merge bine, toţi jucătorii muncesc mult îl ascultă şi îl respectă. „Am venit aici ca antrenor, iar treaba merge bine, nu am să intru în teren ca jucător niciodată”, a adăugat Darnell. Brice Kabengele a fost curtat de campiona României, Asesoft Ploieşti şi a semnat un contract pe un sezon cu aceasta, iar Cristi Crăciun a semnat tot pe un sezon cu CS Otopeni, echipă care a terminat pe locul patru sezonul trecut.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus