X

Monitorul de Sibiu, 24 august

De la nuntă, la spital. E păţania fotoreporterului de la Monitorul care a ţinut morţiş să-i facă poze lui Ilie Grădinar în frac. I-a făcut şi a încasat-o. “Agresiunea a culminat cu un pumn aplicat in spate, in zona rinichilor”, scrie Radu Micu. Ce-or mâncat, ce-or beut şi cu cine s-au pupat nu ştim. încă.
Mergi cu CFR-ul ca să stai în gară. Monitorul scrie că cei care n-au avut parte şi s-au “îmbarcat” în cursa CFR Sibiu – Braşov nu au mai avut autobuz. “Săptămâna trecută, CFR a rupt contractul cu firma care transporta pasagerii de la Porumbacu la Arpaş, dar nu a contractat nicio alta firmă in loc, aşa ca pasagerii trebuie să se descurce cum pot”, scrie Monitorul. Linia este întreruptă între cele două localităţi din cauza unui pod avariat, iar CFR a reziliat contractul cu firma care punea la dispoziţie autobuze pentru a tranporta călătorii de la o staţie la cealaltă.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact