Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Ora de Sibiu, 24 august

Prins între două nunţi, manelistul Nicolae Guţă a rămas fără permis din cauza vitezei, la Săcel. Ora de Sibiu scrie că "artistul" a prin cu un Hyundai Santa Fe 152 de kilometri pe oră. "Nicolae Guţă a fost surprins sâmbătă de radar, în afara localităţii Săcel, cu 152 de kilometri la oră, la volanul unui Hyundai Santa Fe. Manelistul a rămas fără permis pentru 90 de zile şi a plătit pe loc amenda de 270 de lei", scrie Ora de Sibiu. "Firma care a distribuit laptele şi cornul în anul şcolar precedent nu a primit recomandare favorabilă de la Consiliul Judeţean Sibiu", scrie Ora de Sibiu. Licitaţia pentru noul furnizor de lapte şi corn este în desfăşurare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus