Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Autobuzele trec la programul de toamna-iarna

Conducerea Tursib vrea să crească din nou frecvenţa mijloacelor de transport în comun în municipiul Sibiu, începând din 14 septembrie. Din iunie, autobuzele şi troleibuzele au circulat mai rar, din cauza vacanţei de vară a elevilor şi studenţilor. "Programele de transport vor asigura necesarul de deplasare a călătorilor între toate zonele şi cartierele municipiului", asigură reprezentanţii Tursib. Practic, principalele trasee unde vor apărea modificări sunt în număr de şapte. Va reveni la normal circulaţia mijloacelor de transport pe traseele A5 (Gară - Valea Aurie), A6 Valea Aurie - Ţiglari, A8 ce face legătura între Turnişor şi Lazaret, A10 pentru cartierul Ştrand, A12 pentru Piaţa Cibin şi Vasile Aaron, A17 pentru Cimitir - Obor şi A118 pentru Guşteriţa - Zona Industrială Vest.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus