Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Monitorul de SIbiu, 26 august

Germanii au găsit locul unde se ascund urmăriţii lor: în Agârbiciu. Monitorul scrie astăzi că un infractor german a fost găsit după lungi căutări chiar în comuna sibiană. "Barbatul a fost prezentat de catre politistii Serviciului de Investigatii Criminale Sibiu, Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba, care a emis o ordonanta de retinere pentru o perioada de 24 de ore. Cetateanul german urmeaza a fi prezentat si Curtii de Apel Alba Iulia, in vederea confirmarii mandatului european de arestare emis de autoritatile judiciare germane", scrie Monitorul.

La Copşa Mică va curge numai lapte şi miere, susţine cei de la Monitorul. După o discuţie cu primarul Tudor Mihalache, ziariştii s-au lămurit: viitorul oraşuli este asigurat. Cel puţin pe hârtie. "Catalogat drept cel mai poluat oras al Europei, Copsa Mica este raiul pe pamant pentru investitorii romani, dar si straini. Esecul societatii Sometra nu ii sperie pe cei care vin sa isi deschida o afacere in orasul din nordul judetului. Stiu ca de mana de lucru eficienta si ieftina nu vor duce lipsa, iar pozitionarea urbei le convine de minune. "Investitii sunt multe in zona. Unele in plan, altele deja concretizate, de la reciclarea uleiului de motor, a bateriilor, la o fabrica de sticla sau o societate de facut asfalt. Numai bombe nucleare nu se fac in Copsa", glumeste Tudor Mihalache, primarul orasului Copsa Mica".

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus