X

Criza restrange spatiile Flamingo din Sibiu

Grupul Flamingo a decis să păstreze în oraşul Sibiu doar locaţia Flanco World, inaugurată spre finele anului trecut în cadrul parcului de retail Sibiu Shopping City. Grupul a închis magazinul Flanco de pe şoseaua Alba Iulia încă din 27 iulie, sibienii care plăteau aici ratele fiind deja îndrumaţi către locaţia din Şelimbăr. în plus, Flamingo Internaţional a decis să închidă permanent magazinul Flamingo Computers. Potrivit lui Adrian Olteanu, director adjunct al Flamingo International, compania a luat decizia închiderii Flamingo Computers ca urmare a scăderii intensității activității de retail. Oficialul Flamingo precizează însă că o redresare a pieţei ar putea determina compania să îşi extindă din nou reţeaua din Sibiu. “O eventuală extindere pe piața din Sibiu ar putea fi posibilă o dată cu redresarea pieții specializate”, spune Adrian Olteanu.
Flanco World, cu o suprafaţă de 1.300 metri pătraţi, a fost inaugurat concomitent cu magazinul Flamingo Computers în cadrul parcului de retail de la Şelimbăr, în noiembrie 2008, în urma unei investiţii de circa 900.000 de euro.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact