X

Primarul Capitalei vine la Sibiu. Sa-si testeze campania pentru prezidentiale

Sorin Oprescu, primarul general al Bucureştiului, vine la Sibiu în acest sfârşit de săptămână. El îşi va lansa o carte şi va avea şi o întâlnire cu primarul Sibiului, Klaus Johannis. “Am vorbit personal şi mi-a spus că lansează o carte. Dar doreşte şi să discutăm despre centrul istoric. Este posibil să se inspire pentru renovarea centrului istoric al Capitalei. Ar fi un lucru benefic pentru Bucureşti”, a spus Johannis. întâlnirea dintre cei doi primari este programată după prânz, în urma lansării de carte.
în programul întâlnirilor lui Oprescu la Sibiu intră şi o discuţie cu îPS Laureţiu Streza, Mitropolitul Ardealului, dar şi o foarte interesantă întâlnire cu oameni de afaceri locali. Cu toate acestea, motivul oficial al venirii lui Oprescu la Sibiu este lansarea cărţii cu titlul “Tumorile intestinului subţire”. La acest volum, Oprescu este printre cei şapte autori. Cei interesaţi de această lansare sau de persoana primarului general al Capitalei se pot întâlni cu acesta la Galera Habitus, din Piaţa Mică nr 4 (subsolul Bisericii Catolice), sâmbătă, 5 septembrie, de la ora 11.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Sorin Oprescu

    mai du-te in plm de sibian fraier ce ejti! am venit sa va fac autostrazi suspendate, centrale nucleare si alte pizdoshenii bai saracilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact