X

Thomas Gerlach se intoarce consul al Germaniei la Sibiu

Noul consul general german pentru Transilvania este Thomas Gerlach, care îl înlocuieşte pe Jean Pierre Rollin, din fruntea Consulatului General al Republicii Federale Germania la Sibiu. Thomas Gerlach a mai condus Consulatul de la Sibiu între anii 2005 – 2007 şi spune că, împreună cu soţia sa, Manuela, se bucură foarte mult, să se întoarcă în Transilvania, informează Agerpres. “Suntem o instituţie de prestări servicii pentru întreaga circumscripţie, a spus consulul general, care intenţionează să viziteze cât mai repede judeţele pe care nu le cunoaşte de pe timpul primului mandat. Sarcina noastră este de a îmbunătăţi permanent relaţiile româno-germane în domeniile economie, cultură şi afaceri consulare”, a precizat Thomas Gerlach, consulul german de la Sibiu.
Thomas Gerlach s-a întalnit astăzi cu prefectul Constantin Trihenea. “în mandatul trecut, v-aţi bucurat de o mare popularitate şi aprecieri pozitive din partea celor care v-au cunoscut activitatea. Vă doresc ca şi în noul mandat să aveţi parte de aceleaşi satisfacţii profesionale şi personale. Aţi fost aici când au venit mari investitori la Sibiu şi sper că veţi depune în continuare eforturi pentru a-i convinge şi pe alţii să facă afaceri în judeţul nostru. în ceea ce ne priveşte, vă asigurăm că veţi avea tot sprijinul pe care vi-l putem acorda, în calitate de reprezentant al Guvernului României”, a declarat prefectul Trihenea.”Dacă României îi merge bine şi Germaniei îi merge bine. Vom fi împreună ca să demonstrăm celor care mai au anumite prejudecăţi că trebuie să vină în România pentru a cunoaşte realităţile. Cine doreşte să facă un lucru bun aici să vină, cine nu, să nu vină sau să vină ca turist”, a declarat noul consul al Germaniei pentru Transilvania.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact