Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Junii fac sezatoare in Curciu

Junii Sibiului organizează mâine de la ora 17:00, pe Valea Târnavelor, în satul sibian Curciu, o şezătoare autentică tradiţională.
 “Gazda, familia Hodârnău, de la numărul 237, ne promite o incursiune într-un moment deosebit din viaţa satului, ce prilejuieşte deopotrivă muncă şi voie bună. Veţi putea admira costume populare, covoare, obiecte de lucru: fus, caiere etc. în ambianţa extraordinară a cântecelor populare şi a jocului din bătrâni”, promit reprezentanţii Junilor.
Acţiunea face parte din proiectul Cercetare Interdisciplinară pe Valea Târnavelor, demers menit să cerceteze, conserve şi promoveze cultura tradiţională românească. Proiectul se desfăşoară până la 31 septembrie a.c., cu sprijinul Administraţiei Fondului Cultural Naţional – Autoritatea Finanţatoare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

dan

Acum 14 ani

fain de tot
Raspunde

grigore

Acum 14 ani

asta chiar trebuie vazut..........merita
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus