Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Gaz Metan nu are cu cine juca la Memorialul Elemer Tordai

Echipa de baschet din Mediaş explică printr-un comunicat de presă de ce a refuzat invitaţia clubului CSU Sibiu de a nu veni la memorialul „Tordai”. Mai mulţi jucători s-au accidentat după meciul cu BC Târgu-Mureş. Tudor Dumintrescu are contuzie la coloana lombară şi nu se poate pregăti două săptămâni. Un alt jucător accidentat este Ivan Zigeranovic care are contuzie şi întindere la gamba dreaptă a piciorului. Tot indisponibil este şi Deven Mitchell, din cauză că nu s-a refăcut în urma problemelor la genunchi. Ca urmare, lotul lui Bruno Soce este format doar din 8 jucători disponibili, ceea ce a dus la refuzarea de a juca la memorialul „Tordai” care se va desfăşura între 10 şi 12 septembrie, la Sala Transilvania.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Cris

Acum 14 ani

puteau sa joace si cu rezervele, cum au mai facut si altii...nu au vrut, fie, asta este...
Raspunde

gigi

Acum 14 ani

sibiul are si echipa de fotbal doamna sau domnisoara ziarista dar probabil redactia este prea departe de stadionul municipal
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus