Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Rondul de Sibiu, 9 septembrie

Rondul de Sibiu face o statistică a amenzilor date de OPC operatorilor de internet. “Şapte operatori de internet au fost controlaţi, la sfârşitul lunii august, de inspectorii CJPCS. Marea problemă a acesta nu a avut nicio legătură cu dovedirea provenienţie softurilor folosite pentru serviciile oferite, ci, mai degrabă, cu alimentele vândute în interiorul localului. Potrivit directorului coordonator adjunct al CJPC Sibiu, Ioan Bara, proprietarii au fost sancţionaţi în urma depistării unor alimente cu termenul de valabilitate expirat sau pentru neafişajul preţurilor, în special la băuturile răcoritoare. “Amenzile au fost acordate şi pentru faptul că aceştia nu ofereau bonuri fiscale pentru serviciile prestate sau că nu aveau programul de funcţionare afişat la vedere. De asemenea, nu aveau codul unic de înregistrare afişat”, a explicat Ioan Bara. în total, au fost acordate cinci amenzi în valoare de 7000 de lei şi au fost aplicate cinci avertismente”, scrie Rondul de Sibiu.

Tot în Rondul de Sibiu am găsit ceva foarte interesant, o ştire venită din Cisnădie, unde organizaţia PSD a exclus un membru şi l-a şi reclamat la DNA. „Organizaţia PSD din Cisnădie anunţă excluderea unui director din primăria din localitate, Ciprian Rusu, datorită gravelor prejudicii de imagine, pe care “le-ar putea aduce” partidului, activitatea acestuia. PSD ia măsuri înainte ca un scandal să explodeze la Cisnădie, din cauza modului în care au fost aplicate legile fondului funciar şi vândute terenurile statului şi ale oraşului. în plus, reprezentanţii organizaţiei locale declară că se vor adresa inclusiv Direcţiei Naţionale Anticorupţie de la Alba Iulia, pentru a începe cercetările în aceste cazuri. Decizia de excludere a lui Rusu din partid, luată în şedinţa extraordinară din 5 septembrie, este motivată de faptul că Rusu a obţinut câteva hectare de teren în livada din Cisnădie”, spune Rondul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 474

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus