Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Spitalul din Medias a re-angajat Ambulanta din Sibiu

Pacienţii din jurul municipiului Mediaş care trebuie transportaţi la Staţia de hemodializă din municipiul Mediaş pentru dializă vor beneficia tocmai de serviciile ambulanţei din Sibiu. Maşinile Serviciului de la Sibiu vor fi plătite cu 23.052 de lei, fără TVA, timp de patru luni, pentru a transporta, zilnic, la dializă, 21 de pacienţi din nouă localităţi. Ambulanţele din Sibiu vor parcurge în fiecare zi câte 486 de kilometri (6.284 de km pe lună). Contractul între Spitalul din Mediaş şi Serviciul de ambulanţă din Sibiu are termen de valabilitate până al sfârşitul acestui an, cu posibilitatea de prelungire cu încă patru luni, în 2010. Până în toamna acestui an, tot Serviciul de ambulanţă de la Sibiu a fost cel care a asigurat transportul nemedicalizat al asiguraţilor dializaţi din zona Mediaşului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 468

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus