X

Toamna se numara strazile. In lucru

Strada Câmpului, Şoseaua Alba Iulia şi Calea Dumbrăvii sunt doar câteva din arterele principale ale Sibiului pe care vor începe lucrări de amploare.
Comisia de circulaţie alcătuită la nivelul primăriei Sibiu a anunţat în urmă cu câteva ore o serie de lucrări ce vor avea loc în următoarele săptămâni pe străzile din Sibiu. Cele mai importante lucrări nu se vor putea efectua fără închiderea totală sau parţială a străzilor. Astfel, pe strada Câmpului vor avea loc lucrări pentru introducerea canalizării menajere realizate de Sistem Yapi. „Având în vedere că această stradă este îngustă, iar săpătura foarte adâncă a fost luată decizia închiderii totale a străzii pe timpul lucrărilor, însă pe tronsoane de lucru. Lucrările vor demara în data de 18 septembrie şi vor fi finalizate până la data de 30 noiembrie”, au anunţat astăzi reprezentanţii primăriei Sibiu. Pe strada Bahluiului lucrează în prezent tot Sistem Yapi la reţeaua de canalizare. Strada va fi închisă datorită acestor lucrări începând din data de 17 septembrie şi se vor încheia până în data de 10 octombrie. Tot această firmă lucrează în acest sfârşit de săptămână pe strada Malului şi în parcarea Scandia, la reţeua de canalizare, însă circulaţia va fi permisă, în condiţii de şantier. În paralel vor avea loc şi lucări de refacere a carosabilului. În urma lucrărilor la canalizare care au avut loc pe un tronson al şoselei Alba Iulia – de către firma Sistem Yapi – SC DPC SA va interveni în vederea refacerii carosabilului începând de luni, 21 septembrie. “Lucrări la carosabil vor fi realizate şi pe strada E. Bielz în cadrul reabilitării şi modernizării complete a acestei străzi. Pentru a permite aşternerea stratului de binder traficul va fi complet închis în perioada 21 – 26 septembrie, accesul fiind permis doar riveranilor. Lucrarea este executată de SC Comtram SA”, au mai arătat reprezentanţii primăriei sibiene. Există însă şi ceva veşti bune: vor apărea noi locuri de parcare. Pe Calea Dumbrăvii SPADPP va începe de săptămâna viitoare trasarea de locuri de parcare de la sensul giratoriu cu bulevardul Mihai Viteazu la Cimitirul Municipal. Acestea vor fi trasate lateral, pe ambele părţi ale străzii, până la poarta 1 Tursib, iar de acolo doar pe partea stângă a străzii. Vor fi create în acest fel aproximativ 110 locuri de parcare. O modificare în privinţa modalităţii de parcare va fi realizată şi în zona Pieţei Unirii, pe strada Emil Cioran (parcarea din faţa BCR). “În prezent aici parcarea se face perpendicular pe trotuar, iar în urma modificărilor ce vor fi aduse parcarea se va realiza oblic. Numărul locurilor de parcare va creşte la 78”, spun reprezentanţii primăriei Sibiu. Alte52 de locuri de parcare laterale, pe ambele părţi ale străzii, urmează să apară şi pe strada Dârstelor.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

10 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  mircea

  Pe Alba Iulia nu incep lucrarile ci ar trebui sa se cam termina ce se sapa la un sant pe langa trotuar de peste o luna. Oricum se misca ca ochii mortului si se lucreaza doar ziua, din cand in cand. AM mai spus-o si o repet :

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  mircea

  DE CE IN TARA ASTA NU SE LUCREAZA NOAPTEA SI IN WEEKEND-URI CAND CIRCULATIA TINDE SPRE 0 ??? INCOMPETENTI FARA LIMITE ! S-ar rezolva si mai repede si ar fi de 1000 de ori mai bine si ptr noi si ptr ei, dar de, habar nu au sa faca nici business , k daca ar munci doar noaptea, ar realiza mai mult decat ziua cand e trafic, praf, fum, caldura, claxoane, injuratirule ce li se aduc samd, iau pauze mai multe si nu au acelasi spor cum ar avea noaptea. Asta e, m-am obisnuit si incepe sa-mi fie sila de tzara asta in care nu se mai termina incompetenta/ii, ipocrizia, nepasarea, hotia si nesimtirea. Ne rupem masinile in santuri ce stau cu saptamanile neastupate. E REVOLTATOR DE JIGNITOR !!!

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sc

  Da domnule Mircea! Aveti dreptate.. Insa la drumurile importante lucrand cu 2 echipe in 2 schimburi lucrarea se termina si mai repede.. Oare cand se incheie un contract, nu exista timp limita pentru executie? Daca nu se respecta, se penalizeaza vreun fel?
  Rugaminte: nu va fie sila de tarisoara noastra: ipocrizie,nepasare, hotie si nesimtire exista in toate colturile lumii.

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dan

  pentru mircea: poate ar fi mai bine sa stai in timpul liber pe net si in timpul serviciului sa lucrezi nu sa ii critici pe altii ca nu lucreaza cum trebuie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact