Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Vineri se deschide biroul din Sibiu al Federatiei Mondiale a Sasilor Transilvaneni

Evenimentul se va desfăşura la sediul FDGR de pe str. Gen. Magheru, de la ora 18. Federaţia Mondială a Saşilor Transilvăneni este o organizaţie fondată în anul 1983, cu sediul la Munchen şi a fost realizată pentru a stabili o legătură între saşii stabiliţi în Germania, Austria, Canada  şi Statele Unite ale Americii.
“Biroul sibian va avea ca scop consolidarea legăturii saşilor transilvăneni stabiliţi în astrăinătate cu ţara de provenienţă şi doreşte totdată să fie un semn de unitate a saşilor de pretutindeni”, se arată într-un comunicat de presă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

parnica ciorica

Acum 14 ani

waw, ce eveniment de senzatie, stergeti-va la gura inainte sa-i pupati in cur, fi-v-ar de cap sasii, ungurii si tiganii, ca faceti permanent sluj in fata lor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde

sarmallas

Acum 14 ani

Bai zburatoare neagra.Probabil ca esti venit din Regat sau ai numai vreo 20 de ani ca altfel ai stii ca sasii ca si ungurii si tziganii fac parte din istoria Sibiului.Pe cand voi sunteti venetici!
Raspunde

Ghitza

Acum 14 ani

Mai Ciorica mai, la ce te duce invidia, mai. Esti invidios pe orasul nostru, pe care-l datoram convieturii bune cu sasii nostrii. Dar te iertam, mai, prostia se iarta la noi.
Raspunde

bobo

Acum 14 ani

Care sasi?? E undeva prin Sibiu vreun sas? Sasii au plecat in Germania aici au ramas cei ,,falsi" gen eminentii profesori , Klaus Johanis ,,retrocedatul", Martin Botesch ,,repetentul"! Ne duc cu presul de atatia ani si nu vedem ca sunt marionete trase de sfoara de ... asta-i alta poveste care trebuie s-o descoperiti singuri!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus