X

Cazan: „Cerem demisia guvernului! Au modificat modificarea!”

Preşedintele interimar al PNL Sibiu, Mircea Cazan, reclamă faptul că guvernul a schimbat deja pachetul de legi privind educaţia după răspunderea guvernamentală. „Cerem premierului Boc să plece de urgenţă de la Palatul Victoria cu tot cabinetul său de amatori, pentru încălcarea grosolană a tuturor legilor şi regulilor care formează statul de drept”, se arată într-un comunicat de presă.
Conform liberalilor, s-a produs un fapt fără precedent în statele democratice: după ce Guvernul şi-a angajat răspunderea pe o formă a proiectului de Lege a Educaţiei Naţionale, ea a fost modificată ulterior. În timp ce pe site-ul Camerei Deputaţilor şi pe cd-urile înmânate tuturor parlamentarilor Legea Educaţiei are 336 de articole, în varianta de pe site-ul Guvernului are doar 331 de articole.
„Neconstituţionalitatea demersului Guvernului, care îşi bate joc în continuare de Parlament, este un motiv în plus care justifică moţiunea de cenzură pe care PNL intenţionează să o depună”, mai spusn liberalii.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Uite cine vorbeste!

    Ce intelingent! A reusit sa editeze fraze intregi …pe cind noi de abia putem edita propozitii simple.Doamne, ptui sa nu-l deochi,ca destept graieste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact