X

Discriminare pozitiva pentru preoti

Senatorul PNL, Minerva Boitan vrea să propună un proiect de lege prin care un număr de preoţi să intre fără vot în Camera Deputaţilor şi Senat. Proiectul este la stadiul de idee, pentru continuarea demersului Boitan vrea să aibă o discuţie cu Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurenţiu Streza. “După mine, aceşti preoţi ar trebui să fie numiţi de Mitropolie, să facă parte din Camera Deputaţilor şi Senat. Cred că ar fi bine, ar aduce o stare de pace în Parlament şi pe de altă parte sunt şi multe proiecte de lege pe care ei le înţeleg mai bine”, a declarat Minerva Boitan.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

13 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  callas

  Doamna de mai sus sau nu stie ce vorbeste sau nu are ce cauta in politica.
  Romania s-a declarat dupa 89 democratie parlamentara si nu republica ortodoxa dupa modelul statelor islamice. Ce inseamna acest lucru ii recomand doamnei sa mearga la liceu ca sa afle.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  radu

  preotii trebuie sa stea in biserica, acolo pot fi gasiti si de parlamentari, si de catre mine! Ar fi intr-adevar de dorit ca parlamentarii SA II CAUTE, SA LE CEARA UN SFAT, SA II CONSULTE si in principal SA FIE BUNI CRESTINI!!! daca parlamentarii ar fi buni crestini toate ar fi bune!!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Preacuviosul

  Locul preotilor este la biserica si daca d-na B simte nevoia sa stea mai mult in preajma preotilor sa se duca pe la biserica.
  Sa se ocupe de ce a promis in campanie (daca isi mai aminteste) ca de preoti are cine sa se preocupe.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  enoriasul

  Doamna Boitan a generat aceasta idee in zilele cand a lipsit din Parlament ??? Ca era printre primii absenti ai neamului…. Asa se intampla daca guvernul Boc-Basescu preia sarcinile parlamentului.. Au mintea pre odihnita si le “fata” cate o idee din asta tembela. Ce a facut doamna senator pentru sibieni ????? Care sunt proiectele de legi la care a contribuit ? Sa ne spuna si noua ca doar pe banii nostri sta acolo (pardon-chiuleste de acolo…)

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ioana

  Dupa ce a facut educatie sexuala in Burchina Faso,si a tras chiulul din Parlament,acuma s-a apucat de “treaba” si iata ce a iesit din creierashul ei odihnit si neexersat,pe banii nostri,desigur!

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Raspopitul

  Daca dna. Boitan ar reusi sa treaca prin Parlament o astfel de lege , s-a gandit oare care vor fi acei preoti “numiti de Mitropolie” (!?!) sa faca parte din Parlament ? Cu siguranta ca nu s-a gandit, dar o asigur ca ne-am trezi cu toata crema mafiei popesti instalata in fotolii de parlamentari, in frunte cu PS Teodosie Spagoveanu. Multumim ! Nu ne trebuie, nu avem nevoie !

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  bobo

  Fato, esti dusa cu creerii capului! Avem un spital in Sibiu, fostul ,,NR.3″ care te asteapta! Daca nu , pe str. Azilului la dr. Saceleanu adica la …azil! Ti s-a facut de stat sub patrahir la spovedit ca ..poate e vreun slitz deschis!!

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  mika

  na … soro … ai zis (sau gandit !? ) si tu cva chiar numai sa nu taci !pai de popalai de alti hoti si ticalosi avem nevoi in parlament si senat n-avem destui acolo !? hai fugi ca deja ma enervezi cu popii tai !

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Penelistul Sibian

  :))) e de ras, cu muci…sa nu mai spuneti nimanui ca Boitan e de la Sibiu…ne facem de kko cu tembela asta. Spitalul de urgente cade pe noi si astia de la Bucale ne-au scos de pe lista prioritatilor…cica “nu avem lobby la centru” – Iohannis dixit… iar la natanga asta de boitan ii arde de bagat popi in parlament…eu i-as baga pe toti…dar nu in parlament

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact