X

Top Gear vine pe Transfagarasan

Un episod al faimoasei emisiuni britanice va fi filmat, săptămâna viitoare, pe Transfăgărăşan. Potrivit cotidianului Gândul, cei trei amfitrioni ai emisiunii vor veni în România cu trei bolizi, un Aston Martin, un Ferarri şi un Lamborghini. Echipa show-ului va vizita mai multe puncte turistice importante ale României, Delta Dunării, podişul Dobrogei şi litoralul. Punctul culminant al emisiunii filmate în România va fi în Bucureşti, unde cei trei vor filma în curtea, garajul şi tunelurile Palatului Parlamentului.
Solicitarea de utilizare a subsolului Palatului a fost aprobată miercuri de conducerea Camerei Deputaţilor. Potrivit solicitării BBC Top Gear România, emisiunea “Top Gear” atinge, săptămânal, în medie, şapte milioane de telespectatori live în Marea Britanie şi peste 300 de milioane de telespectatori în toată lumea. De asemenea, revista Top Gear are licenţe în peste 40 de ţări, astfel încât prezentatorii emisiunii, Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May sunt cunoscuţi în toată lumea pentru divertismentul auto pe care îl produc. Filmările încep săptămâna viitoare.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    bobo

    D-le Brylynski, am cetit articolul de pe seit dar nu vad nicaieri ceva referitor la ,,Transfagarasan”!Zici ceva abureala de programul filmarilor, la ,,mitici”, dar de restul ..pauza! Ti s-o gatat pasta ori ai atipit cand ai scris! Subtire , baietas, cu pretentii de ziarist ca de …intelectual, poate la curtea lui Becali!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact