X

Primul joc, prima victorie

CSU iasă victorioasă, vorba comentatorului Sălii Transilvania, care a ţinut morţiş să le arate tuturor că-i ardelean. CSU Atlassib Sibiu a cîştigat primul meci din primul tur al Cupei României la baschet, depăşind sâmbătă, la Sibiu, pe CS Otopeni cu 68 la 58. Sferturile unu, doi şi patru au fost câştigate de sibieni, deşi au început partida destul de nehotărâţi (20- 18, 21- 13, 17- 18, 10- 9).
Arbitrii au fost de departe vedetele serii, după ce galeria sibiană le-a cântat în aproape fiecare pauză a jocului. „Bănică de sărbători, să dea Dumnezeu să mori”, „Nu se înjură, nu se înjură, Bănică f— în gură” şi „Grigoraş de sărbători cu Bănică ai să mori” au fost scandările „de alint” ale sibienilor din Sala Transilvania. Ţintele: Laurenţiu Grigoraş şi Stelian Bănică, arbitrii care au fluierat meciul trei din semifinala campionatului naţional de baschet de anul trecut dintre CSU Sibiu şi Asesoft Ploieşti, meci pierdut de sibieni.
Principalii marcatori ai CSU Sibiu au fost Jason Smith (18 puncte), Popa Calota (13) şi Calvin Roland (12). Rob Summers, ultima achiziţie a sibienilor, a fost în dese rânduri aplaudat de spectatori datorită jocului bun prestat în apărare. (A avut 11 recuperări în meci, urmat de Jason Smith, cu 9 recuperări).
De partea cealaltă, Cristi Crăciun l-a determinat în dese rânduri pe Mircea Vulc să dea din mâini a exasperare, după ce a adus pentru Otopeni 15 puncte şi a avut cinci recuperări.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

9 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  fan

  Din nou aratati ca sunteti niste falsi ziaristi care nu cautati decat “senzationalul”Credeti ca asta trebuie aratat dupa un meci de baschet injuraturile unei galerii de fotbal?!Ar trebui sa ne fie rusine mai ales ca cei care injurau de mama focului erau niste pusti de 16-17ani,atatati de altii.Iar disperarea lui Mircea Vulc la aruncarile lui Craciun ai vazut-o doar dumneata(nu stiu cine caci articolul nu e semnat).Am fost si eu atent la Vulc,eram in dreptul lui pe partea opusa si mi s-a parut mai nervos doar cand greseau ai nostri.Iar Bata(bravo lui)a facut probabil meciul vietiidesi nu cred ca cei de la Otopeni l-au luat sa arunce de 3pct.Sub panou,unde ar trebui sa joace,a fost penibil

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sport
 • Contact