X

Extremele preturilor la Targul de masini din Piata Mare

Cu banii de pe cea mai scumpă maşină scoasă la vânzare zilele acestea în Piaţa Mare poţi cumpăra 19 maşini din cea mai ieftină marcă.
Puşi pe gânduri de criza economică dealerii de maşini din judeţ organizează începând de astăzi un târg auto în Piaţa Mare. Sunt peste o sută de modele, fiind prezenţi la târg cam toate firmele care au reprezentanţe în Sibiu sau în jurul Sibiului.
“”Maşinăria” a pornit de la o simplă idee, de a organiza un salon auto adevărat, care să-i reprezinte pe dealerii de maşini din Sibiu. Până la punerea ei în practică n-a fost decât un pas. Aproape toţi cei care reprezintă mărci auto de prestigiu în Sibiu şi-au dat mâna şi au pus pe picioare un proiect care va trebui să devină unul cu tradiţie pentru Sibiu. “Maşinăria” a beneficiat de la bun început şi de sprijinul primarului municipiului Sibiu, Klaus Johannis, care a pus la dispoziţie Piaţa Mare pentru desfăşurarea evenimentului”, spun organizatorii târgului.
Cea mai ieftină maşină pe care am găsit-o astăzi în expoziţie este modelul Logan de la Dacia. În Piaţa Mare există în prezent scos la vânzare, fără nicio dotare, un Logan la preţul de 4.980 de euro, prin programul Rabla. O domnişoară de la standul Dacia mi-a spus că nu ştie exact dacă este cea mai ieftină maşină din Piaţă dar cu 7.000 de euro îţi poţi cumpăra un Logan cu absolut toate dotările de care ai nevoie.
La polul opus Daciei se găseşte standul BMW. Aici preţul mediu al unei maşini trece de 20.000 de euro. Fără să includem cea mai scumpă maşină pe care am găsit-o în tot târgul: un BMW M3, cu motor de 4.000 de centimetri cubi, care dezvoltă 420 de cai putere şi are un consum mediu de combustibil de aproximativ 14 la sută. Nu costă decât 96.000 de euro, cu tot cu TVA. Nici nu se deschisese târgul de dimineaţă că în jurul M3-ului roiau curioşii. Iar cea mai bună publicitate pe care i-o puteau face dealerii era să pornească motorul şi să-l tureze de câteva ori. Ceea ce s-a şi întâmplat. Se aude în toată Piaţa Mare cum toarce.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    CF

    pai si acu 1 sapt, la Dacia mi-au dat una cu aer conditionat la 8.600 … acuma o da cu 7.000 ? sau e doar reclama … sa vezi o dacie …

    “O domnişoară de la standul Dacia mi-a spus că nu ştie exact dacă este cea mai ieftină maşină din Piaţă dar cu 7.000 de euro îţi poţi cumpăra un Logan cu absolut toate dotările de care ai nevoie.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact