X

Avizul de la Mediu, o gluma proasta

Elida Cremene relatează în Rondul de Sibiu modul tipic românesc în care s-a desfăşurat şedinţa specialiştilor de la Mediu, referitoare la ansamblul rezidenţial din Pădurea Dumbrava, mai precis de pe plaforma Sitex. “Directorul CNM ASTRA şi-a exprimat îngrijorarea vizavi de acest proiect. Olaru a punctat câteva probleme, printre care înălţimea clădirilor, care vor avea un impact vizual negativ din muzeu, dar şi problema traficului, şi aşa sufocat de pe Calea Dumbrăvii. Acesta nu s-a arătat convins de eficacitatea gardului propus în proiect, care ar trebui să stăvilească cei aproximativ 4.000 de oameni care vor locui în viitorul cartier.
Răspunsul reprezentanţilor Agenţiei de Mediu a fost că titularul şi-a asumat anumite mecanisme de control şi monitorizare. În momentul în care blocurile vor strica peisajul, lucrările vor fi sistate. În privinţa traficului, studiul a fost întocmit de specialişti, care vor răspunde în faţa legii dacă datele sunt incorecte. Concluzia lor a fost că zona suportă volumul mărit de trafic, iar APM nu poate demonstra contrariul“. Ce naiba să mai fie de spus?

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact