X

Caravana Crucii Rosii ajunge la Sibiu

Centrul de voluntariat Solferino, din cadrul Crucii Roşii, filiala Sibiu, îşi mobilizează voluntarii spre a ridica un gard cu poartă în jurul Şcolii din satul Colun, comuna Porumbacu de Jos, judeţul Sibiu, în perioada 1 – 3 octombrie anul curent. Sibiul reprezintă a doua locaţie în care va poposi CARAVANA “Urmează Voluntarii!”, în data de 3 octombrie, după ce, cu doar o zi înainte va asista, la Centrul de Voluntariat din Cluj-Napoca, la o colectă de cărţi pentru 3 şcoli rurale.
Caravana va ajunge la Sibiu în 3 octombrie, cu 4 voluntari din Cluj-Napoca, care vor preda ştafeta (simbolizată printr-un steag) voluntarilor Crucii Roşii Sibiu, dându-le acestora şi o mână de ajutor la ridicarea gardului Şcolii din Colun.
În 5 octombrie, 4 voluntari ai Crucii Roşii Sibiu vor merge la Braşov, al treilea oraş gazdă al CARAVANEI. “Cand văd voluntari, îmi creşte inima! Respect şi iubesc voluntarii. Sper să fie din ce în ce mai numeroşi şi mai determinaţi să facă mult bine în jurul lor, sper, mai ales, să-şi poată convinge prietenii, semenii ce minunat sentiment ai când faci cuiva viaţa un pic mai uşoară, mai frumoasă!”, a declarat Cristina Ţopescu, unul dintre Ambasadorii de suflet ai Caravanei.
CARAVANA este o iniţiativă de promovare a implicării în comunitate ca modalitate de a aborda problemele locale prin efortul comun al cetăţenilor. Sub îndemnul „Urmează voluntarii!” CARAVANA îşi propune să cheme la implicare oamenii din 14 comunităţi diferite şi să inspire o ţară întreagă să le urmeze exemplul. Timp de 3 saptămâni, urmele voluntarilor CARAVANEI vor trasa concentric pe harta României semnele entuziasmului şi dedicării lor, inspirând oamenii din comunităţile locale din întreaga ţară să fie ALTFEL, să renunţe la nepăsare şi să se implice după puterile fiecăruia, pentru a aduce o schimbare pozitivă în viaţa semenilor lor şi în a localităţii în care trăiesc.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Simplu cititor

    Sibiul e plin de oameni dornici de voluntariat, tinerii in mod special, sunt flamanzi de astfel de activitati, dati-le numai ocazia, de ce e nevoie de clujeni?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact