X

Crin Antonescu vine saptamana viitoare la Sibiu

Preşedintele PNL şi candidatul liberalilor la alegerile prezidenţiale va veni sâmbăta viitoare la Sibiu, pentru câteva ore, a anunţat astăzi preşedintele PNL Sibiu, Mircea Cazan. “Preşedintele va fi sâmbătă la Alba, unde va participa la Conferinţa Judeţeană a PNL. Am vorbit ieri cu el şi mi-a promis că va ajunge şi la Sibiu pentru câteva ore. Vom avea o întâlnire cu membri şi vom organiza şi o conferinţă de presă”, a declarat Miercea Cazan.
Pentru susţinerea candidaturii lui Crin Antonescu liberalii sibieni au strâns până acum aproximativ 10.000 de semnturi şi şi-au propus să mai adune încă 10.000. “NU ne vom face planul propus iniţial de la centru. Noi ne mulţumim cu ce putem realiza în timp real”, a mai spus Cazan.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Foisorul de foc

  Sunt curios sa aflu daca dl. Crin Antonescu a rseusit sa scape de obsesia Basescu. Numai asa mia putea trezi interesul. Obsesia nu e semn de normalitate. Astept de la dl.CA o perspectiva clara , fara ondulatii umorale.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Coişorul c-un Flock

  Nu se poate mai foişorule, Crin are educatia aia de politician: te minte în faţă fără să roşească, şi ca el sunt toţi, dar absolut toţi (inclusiv primarele nostru). Discursul crinului va fi fix o labă onanista, mai bine joci capra cu liceenii decât să-i mai asculţi pe puliticienii ăştia …

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact