X

1001 povesti din campanie. Episodul 6

Cinci deputaţi. Trei senatori. 1001 promisiuni. Banerele s-au dus, discursurile s-au uitat. E momentul să ni le aducem aminte. Nu de alta, dar ar fi păcat să fim păcăliţi din nou. Îi luăm pe rând în ordinea numărului de pe tricouri (colegii uninominale).
Mircea Silvestru Lup, deputat, colegiul 5. Campania social-democraţilor s-a făcut din casă în casă cu acelaşi mesaj, indiferent de numele candidatului: pensii mai mari, locuri de muncă, sprijin pentru spitale şi biserici. Mircea Silvestru Lup a intrat în joc şi a promis sprijin mai ales pentru cei flămânzi, bolnavi şi bătrâni.

1. NU. Salarii mai bune. Criza a adus diminuarea salariilor la bugetari
2. NU. Dublarea biletelor de tratament,
3. NU. Subvenţii mai mari în agricultură,
4. NU. Sprijin pentru şcoli. Singura iniţiativă avută în acest sens a fost iniţierea unui proiect de lege privind privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea creşei.
5. DA. Biserici şi spitale. A contribuit, alături de ceilalţi parlamentari ai PSD la depunerea unor amendamente la bugetul de stat, în urma cărora mai multe biserici din judeţ au primit un buget mai mare.
6. NU. Locuinţe ANL pentru tineri

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Un alegator

  Umbla vorba ca va demisiona in semna de protest fata de neandeplinirea promisiunilor…Personal nu-l cred ca este om de onoare..majoritatea se tin agatati de ciolan…ati vazut caine care sa nu revina la usa macelariei dupa ce a fost alungat ?

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  alt alegator

  miste mincinosi, niste ratati, niste paraziti, vorba colegului… dupa ce s-au vazut cu sacii in caruta de pe urma voturilor noastre, au deschis niste sedii sau centre sau cum le mai zic, parlamentare, bineinteles tot pe banii sarmanilor contribuabili, care din nimicul lor tin in spate niste lichele, si au uitat sa duca la indeplinire ceea ce au promis. Eu personal sustin proiectu de reducere a parlamentarilor, un lucru fff bun, nu sunt pro basescu dar asta e un lucru bun, si daca s-ar putea aplica de anul viitor ar fi ff bine, chiar cu costurile unor alte alegeri, ca nu se mai poate sa tinem noi amarati in spate atatia paraziti… iuta-ti ce mutra de escroc are

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact