X

Trofeul UEFA Champions League a ajuns in Piata Mare

Sunt un iubitor de fotbal nu un fanatic, dar va jur că m-a trecut un fior când am văzut ajungând în Piaţa Mare, acum o oră şi câteva minute, Trofeul UEFA Champions League.

Aceaşi cupă pe care am văzut-o la televizor acum câteva luni ridicată deasupra capului de Puyol, căpitanul Barcelonei. Aceaşi cupă pentru care în fiecare an cele mai mari şi mai bogate cluburi de fotbal din lume se luptă. Aceaşi cupă după care Drogba plângea la sfârşitul primăverii când Chelsea a fost eliminată în ultimul minut de golul lui Iniesta. A fost pentru vreo două ore într-un oraş care nu are nicio legătură cu fotbalul. A fost în Sibiu.

Cred că aproape o mie de sibieni au venit să o vadă. Când camionul care a putat-o prin toată Europa a intrat de pe Bulevradul Bălcescu în Piaţa Mare toţi au pornit camerele de la telefoane şi s-au înghesuit să o imortalizeze de aproape. Un sfert de oră mai târziu a şi fost eclipsată. Celebrul comentator de fotbal Ionel Stoica l-a prezentat sibienilor pe Helmuth Duckadam.

Simplu, modest, amabil şi fericit, Duckadam a furat atenţia de la Trofeu. A povestit, poate pentru a mie şi una oară, cum a apărat cele patru penaltiuri din finala cu Steaua de la Sevilia. Cu lux de amănunte, cu emoţii şi gânduri de portar în faţa celei mai mari performanţe a unei echipe de fotbal româneşti. Şi a urat Sibiului să revină “pe prima scenă a fotbalului românesc”.

La ora la care Unirea Urziceni începea în Uefa Champions League meciul cu VFB Stuttgart, Duckadam semna deja autografe de un sfert de oră. A mai continuat încă o jumătate de oră pur şi simplu asaltat de sibieni.

În noaptea aceasta trofeul pleacă deja spre Braşov. Nu este decât o campanie publicitară a Unicredit Grup, sponsor al competiţiei, dar a fost un moment unic pentru Sibiu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un sibian

  HAHAHAHA!A venit cupa asta intr-un oras care nu iubeste fotbalul!Intr-un oras care nu are echipa de fptbal competitiva.Intr-un oras unde sportul este pe BUTUCI.HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mario

  bai sibianule scuze ca iti zic direct da daca tu nu iubesti fotbalul si daca consideri ca esti un butuc asta esti tu nu noi care jucam fotbal .. sal :))retardule

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact