Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Tursib devine Noul Tursib

Din data de 5 octombrie reprezentanţii Tursib vor prezenta noul plan de transport în şcoli generale şi licee, prin intermediul unui dosar ce va conţine descrierea noilor trasee, noile tarife pentru elevi şi programele de circulaţie. Dosarul va rămâne la dispoziţia unităţii de învăţământ pentru a fi consultat de elevii interesaţi. Noul plan de transport Tursib va intra în vigoare în data de 15 noiembrie 2009.

Acelaşi dosar va fi prezentat şi în facultăţile sibiene şi în principalele unităţi de producţie din Sibiu pentru a informa cât mai mulţi călătorii referitor la schimbările mari ce vor surveni în circulaţia mijloacelor de transport de la data amintită. Caravana informativă „Noul Tursib” şi-a început deja activitatea şi a staţionat în cartierul Valea Aurie, zona Shopping City Sibiu, Piaţa Teatrului, cartierul Vasile Aron, Piaţa Rahova, zona Compa, Gară, cartierul Turnişor şi Terezian. Caravana va parcurge în continuare şi alte locaţii din municipiu, cum ar fi: cartierul Guşteriţa, Ţiglari, Bulevardul Mihai Viteazu. În paralel, reprezentanţii societăţii de transport în comun distribuie pliante informative, iar în principalele staţii Tursib au fost montate plăcuţele cu noile trasee. În aceleaşi staţii vor fi amplasate afişe ce vor conţine harta traseelor şi tarifele practicate. Chioşcurile de ziare vor fi folosite şi acestea pentru informarea publicului, urmând să le fie aplicate colante ce vor conţine informaţiile utile.

În perioada 24 – 25 octombrie sibienii vor primi în cutiile poştale pliante informative despre noul plan al traseelor şi planul de tarifare. La începutul lunii noiembrie publicul călător va avea la dispoziţie o broşură detaliată cu toate traseele şi programele de circulaţie ce va putea fi achiziţionată de la chioşcurile şi agenţiile Tursib.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus