Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Boc: Inlocuirea subprefectilor PSD, o chestiune de ORE!

Guvernul va schimba din funcţie, în următoarele ore, până sâmbătă, subprefecţii susţinuţi de PSD, a anunţat, vineri, premierul Emil Boc. Întrebat, la Cluj-Napoca, când va lua Guvernul o decizie în privinţa tuturor subprefecţilor PSD, premierul a răspuns : "Până mâine" (sâmbătă-n.r.).El a arătat că prefecţii şi subprefecţii PSD sunt schimbaţi din funcţie potrivit prevederilor legale şi prinicipiului mobilităţii înalţilor funcţionari publici.Executivul a decis, joi seara, după demisia miniştrilor social-democraţi, schimbarea prefecţilor şi a unora dintre subprefecţii susţinuţi de PSD, deciziile fiind publicate deja în Monitorul Oficial.
Conform unui comunicat de presă remis de Guvern, mâine de la ora 14 este programată o şedinţă a cabinetului în cursul căreia se poate abroba o nouă serie de demiteri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 415

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus