Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Pieter Andries Swanepoel: „Sud-africanii s-ar simti la Sibiu ca acasa”

Ambasadorul Africii de Sud în România a fost ieri pe la Sibiu. A fost invitat de Universitatea „Lucian Blaga” pentru a participa la ceremonia de deschidere a noului an universitar, după care s-a întâlnit cu prefectul Constantin Trihenea.

Pieter Andries Swanepoel s-a arătat încântat de ce a văzut pe la Sibiu şi a declarat că sud-africanii s-ar simţi excelent în Ardeal. „Consider România ca pe una din ţările importante ale Uniunii Europene. Ştim că are un potenţial imens economic şi turistic. Iar Sibiul reprezintă o parte a României, una din cele mai prospere şi mai frumoase, ce poate fi foarte atractivă pentru investitorii noştri. Sunt convins că sud-africanii s-ar simţi aici ca acasă”, a declarat ambasadorul Swanepoel.

Gazda lui, prefectul Trihenea, nu a rămas dator şi la rândul lui a spus că sibienii ar primi cu drag oaspeţii africani. „Suntem un puternic centru turistic, dorim să creştem numărul turiştilor, dar şi volumul investiţiilor. De aceea aşteptăm cu mare interes să reveniţi la Sibiu”, a declarat Trihenea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus