X

Banal: subprefecti noi unsi in functie

Tineri şi profesionişti, au fost cuvintele cele mai des auzite la ceremonia de instalare în funcţie a noilor subprefecţi ai judeţului Sibiu: Daniela Pavel şi Rareş Macrea.

Ceremoniile de instalare în funcţie încep să nu mai impresioneze pe nimeni. Mai puţini oameni prezenţi în sală decât la ultima instalare, aceleaşi discursuri şi calsicul pahar de şampanie ciocnit pentru succes şi timp cât mai lung în funcţie. Prefectul Constantin Trihenea se arată bucuros de ceremonie, citeşte ordinele de revocare din funcţie a vechilor subprefecţi, apoi ordinele de numire în funcţie şi felicită prospeţii numiţi. Aplauze! Cam aşa decurge o astfel de ceremonie. „Salutăm entuziasmul şi încrederea că va fi un pas bun în instituţia noastră”, a declarat Trihenea.

„Pot să vă asigur că experienţa profesională în teritoriu este una foarte importantă. Sper să pot răsplăti în vreun fel satisfacţia simţită încă din primele zile această instituţie”, a spus în discursul său suprefectul Daniela Pavel.

„Susţin continuarea procesului de descentralizare într-un ritm mai susţinut”, a spus şi Rareş Macrea.

Rareş Macrea are 35 de ani, este biolog de profesie şi a lucrat până în prezent în cadrul Instituţiei Prefectului în sectorul atragerii de fonduri europene. Colega lui Daniela Pavel, are 32 de ani, a absolvit cursurile de manageri publici şi s-a ocupat de monitorizarea atragerii de fonduri europene, printre altele. Una din cerinţele primite de la Bucureşti a fost ca noii subprefecţi să aibă cel puţin cinci ani vechime în administraţia publică.

Deşi în sală s-au aflat şi câţiva directori de instituţii deconcentrate membrii ai PSD, precum Adrian Besoiu sau Gheorghe Suditu, foştii subprefecţi Amalia Cindrea şi Florin Orlăţan au lipsit. „Cei care au fost în suncţie s-au deplasat spre noile lor locuri de muncă, unul la Bucureşti, celălalt la Sibiu, şi ne-au transmis că nu pot fi astăzi aici”, a mai spus Constantin Trihenea, care apoi le-a mulţumit pentru colaborare.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  mariposa

  Miroase a ciuda asta miroase….ce conteaza culoarea politica atata timp cat ei isi fac bine treaba??pana la proba contrarie ar trebui sa ne abtinem si sa-i sprijinim.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  AS

  Cum puteti d-lor politicieni sa va bateti joc de noi?
  Azi sunt buni, maine sunt rai, poimaine schimbam iarasi . Cum sa mearga treaba, cine mai are interes sa faca ceva pentru cetateanu de rand? Rusine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact