X

Doua meciuri, doua victorii

Echipa de pe Cibin a reuşit să învingă cu scorul de 85-83 pe nou promovata Gladiator Cluj, luni, în deplasare. Primele minute au aparţinut clujenilor, care au dominat lupta sub panouri. Ca urmare, înainte de sfârşitul primului sfert Gladiator conducea cu 22-11, iar jocul părea să încline în favoarea gazdelor. Şase puncte consecutive apropie Sibiul de clujeni la finalul primului sfert. În cel de-al doilea sfert jocul slab al grupării de pe Cibin s-a schimbat. Aceştia au reuşit să îi egaleze pe clujeni şi să preia conducerea pentru prima dată. La jumătatea meciului, CSU Sibiu şi-a luat un avans considerabil, terminând primele 20 de minute cu scorul de 45-35. La ieşirea de la vestiare, CSU a şters tot ce construise în sfertul secund. Recuperările celor de la Gladiator i-au adus la numai un punct diferenţă înainte de începerea ultimului sfert, 62-63. În ultima parte a întâlnirii de la Cluj, jocul Sibiului nu a fost nici pe departe unul constant. Cu un start bun sibienii au pus 15 lungimi avans faţă de Gladiator şi victoria părea un lucru sigur. Relaxarea a dus însă la emoţii mari pe final, când Gladiator s-a apropiat la doar două puncte şi o aruncare de trei ratată cu câteva secunde înainte de final. 85-83 pentru CSU şi studenţii bifează a doua victorie consecutivă în această ediţie de campionat. Următorul meci al sibienilor va pe teren propriu cu Energia Rovinari, pe 10 octombrie. În meciul cu Gladiator Cluj Napoca s-au remarcat: Brown 24 (6×3), Smith 21 (2×3), Roland 14, Calotă 12, Johnson 7 (1×3), Summers 4 şi Ban 3 (1×3).

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    lc

    Nu prea isi are sens ideea de nou-promovata in campionatul nostru din moment ce multe echipe isi schimba aproape toti jucatorii si conducerea de la sezon la sezon (e.g. : Mures, Sibiu)
    Asa ca din punctul asta de vedere Sibiu este pe aceiasi linie cu Steaua

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact