Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
6°C

CSU Vointa a urcat pe locul I

Echipa sibiană a urcat pe primul loc al diviziei după ce a umilit-o cu 3-0 pe FC Zalău, în partida disputată aseară pe Municipal. Elevii lui Marius Baciu au îngenuncheat gruparea din Zalău cu trei goluri înscrise încă din prima repriză. Scorul a fost deschis de gazde încă din minutul 10 prin Dâmbean. Următorul marcator pentru CSU Voinţa a fost Suciu printr-o execuţie spectaculoasă, în minutul 32. Cu trei minute înainte de sfârşitul primei reprize, Ghindaru a transformat un penalty, lucru care a dus la subclasarea totală a oaspeţilor. A şasea victorie din cele opt meciuri jucate în divizia C, seria a VI-a, duce formaţia sibiană pe locul I, cu un total de 19 puncte, în faţa Bihorului Beiuş care a ocupat până acum prima poziţie. Următoarea etapă, a IX-a, CSU Voinţa va juca cu Luceafărul Oradea, în deplasare, pe 9 octombrie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus