X

Stie stanga ce face dreapta. Dar nu se coordoneaza

Celebrele spargeri de asfalt ale EON Gaz-ului după ce strada a fost reabilitată nu sunt singulare în Sibiu. În niciun caz nu poate fi vorba despre rea intenţie, ci doar lipsă de comunicare eficientă. Săptămâna trecută a început oficial reabilitarea străzii Moldoveanu. Băieţii de la System Yapi s-au apucat de treabă cu începutul şi au făcut curat la locul de muncă. Adică pe partea de vis-a-vis cu Unitatea Militară au curăţat trotuarul de tot ce-i încurca. Stâlpii din lemn pe care atârnau tot felul de cabluri au fost primii. Au luat stâlpii şi au lăsat cablurile pe jos sau le-au aruncat peste gard, în curţile oamenilor. Singura problemă este că acele cabluri ofereau şi încă mai oferă tuturor abonaţilor de pe strada Moldoveanu televiziune, internet şi telefonie. RDS RCS este una din firmele cu o groază de abonaţi pe Moldoveanu.
Sibienii când au văzut că luni dimineaţa nu le mai merge televizorul sau nu mai au internet, au început cu plângerile la RDS RCS. Compania care s-a trezit că începe săptămâna cu o mulţime de plângeri. Până la prânz deja trimiseseră câteva echipe care s-au apucat să reconecteze abonaţii. Oamenii de la RDS au spus că System Yapi îi informaseră de lucrare, numai că a fost mai greu să se coordoneze unii cu alţii.
Distracţia însă nu se termină aici. Cum nu mai există stâlpii pe care era cablurile, oamenii de la RDS au refăcut legăturile pe unde a fost cazul, s-au asigurat că merge, apoi au dat şi ei cu cablurile peste gard, sau le-au lăsat în vârful porţii, că doar nu era să le pună pe jos.
Pe Moldoveanu nu sunt blocuri ci numai case. Ori prin curţile oamenilor se mai joacă pruncii pe la prânz când e soare şi e păcat să se împiedice de cablurile lăsate aiurea. Partea faină este că reabilitarea străzii Moldoveanu abia a început.
„Lucrarea de pe această stradă va fi executată de Sistem Yapi şi va demara în data de 5 octombrie. Primul tronson care se va închide va fi cel cuprins între străzile Ştefan cel Mare şi Bucegi, iar circulaţia va fi deviată cu ajutorul semnelor de circulaţie. Lucrarea se va întinde până la sfârşitul lunii noiembrie, cu închiderea succesivă a traficului pe tronsoane”, au anunţat reprezentanţii primăriei. Din păcate nu i-au anunţat să se şi coordoneze. Acum nu mai lipseşte decât ca EON Gaz-ul să vină să spargă strada la primăvară, după ce se termină reabilitarea.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact