Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Bugetul Targului de Craciun, "minimul posibil"

Bugetul alocat evenimentelor de Crăciun a fost redus drastic faţă de anul trecut, a anunţat primarul Sibiului, Klaus Johannis. "Este minimul posibil. Am redus drastic sumele disponibile", a spus primarul. Târgul de Crăciun Sibiu va fi organizat anul acesta în perioada 28 noiembrie 2009 – 3 ianuarie 2010, de către municipalitatea sibiană împreună cu Fundaţia Austria Pro Romania şi cu sprijinul Ambasadei Austriei. Târgul de Crăciun va avea loc şi în acest an în Piaţa Mare şi va fi animat, pe lângă bradul de Crăciun şi concertele ce vor avea loc pe scenă, şi de patinoarul în aer liber care s-a dovedit a fi un succes anul trecut. Comercianţii vor avea în acest an posibilitatea să închirieze una dintre cele 70 de căsuţe din lemn destinate comercializării de produse specifice perioadei sărbătorilor de iarnă. Cei care doresc să închirieze aceste spaţii cu suprafaţă de 4, 6 sau 8 metri pătraţi pot accesa site-ul www.targuldecraciun.ro pentru a afla modalitatea de contractare. Şi anul acesta asociaţiile, fundaţiile şi grupurile care desfăşoară activităţi caritabile vor fi sprijinite de organizatorii Târgului. Aceştia vor avea la dispoziţie spaţii de vânzare sau prezentare. O acţiune inedită pentru Târgul din acest an este aceea de a pune gratuit la dispoziţia şcolilor şi gărdiniţelor scena ce urmează a fi amplasată în Piaţa Mare pentru a susţine concerte de colinde. Cei care doresc să susţină astfel de concerte pot accesa site-ul Târgului de Crăciun pentru a afla mai multe informaţii. Pe măsură ce programul artistic pentru Târgul de Crăciun va fi definitivat vom reveni cu detalii. În următoarea perioadă municipalitatea va asigura montarea în oraş a iluminatului de sărbători. Acesta va fi funcţional până la sfârşitul lunii noiembrie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus