Joi,
18.04.2024
Ploi Usoare
Acum
5°C

Consilierul dumneavoastra privat

Începând din acest număr vom încerca să răspundem la o serie de întrebări privind viaţa dumneavoastră personal financiară.  Şi dacă majoritatea consultanţilor se vor strădui să vă explice şi să vă îndrume, cum să ajungeţi la un credit, cum să vă faceţi datorii, adică cum din leul dumneavoastră câştigat cu greu să faceţi 50 de bani, noi vom încerca să vă îndrumăm în direcţia opusă, adică cum să evitaţi un credit, cum să vă organizaţi viaţa personală fără stresul şi apăsarea grijii datoriilor, cum să faceţi dacă se poate dintr-un leu, dacă se poate 2 lei sau chiar mai mult. Vom învăţa din nou să economisim, să ne gândim la ziua de mâine, atât pentru noi, cât şi pentru cei dragi nouă, familia. Aşadar ne vom pune de fiecare dată câte o întrebare la care vom încerca să găsim soluţia cea mai bună.
Ce se va întâmpla, dacă mi se întâmplă ceva?
Cine este principalul susţinător al familiei şi prin aceasta cel care poartă responsabilitatea pentru bunăstarea acesteia, trebuie, din păcate să-şi pună şi întrebări neplăcute. Sunt cei dragi suficient protejaţi? Vor putea suporta la o adică şi fără mine costurile curente? Este asigurată finanţarea studiilor copiilor mei?  La toate aceste întrebări puteţi avea un răspuns, le puteţi întâmpina cu un Cont de Viitor, pentru că acesta cu contribuţii avantajoase şi suportabile de către fiecare, se îngrijeşte ca toţi aparţinătorii dumneavoastră să fie în siguranţă. Dar ce ştiţi despre Contul de Viitor?  Este un cont în care, în baza unui contract cu o instituţie financiară, depuneţi periodic (anual, semestrial, trimestrial) o sumă pe care o stabiliţi la început, iar la finalul contractului, această sumă plus creşterile realizate, o veţi putea avea la dispoziţie. Adică, puteţi îmbina optim beneficiile unui produs de economisire pe termen lung, cu cele ale unei asigurări de viaţă, cu obiectivele finale: realizarea ţelurilor personale şi ale familiei, menţinerea standardului de viaţă dorit.
Sub denumirea de EuroContul de Viitor, MarketingBeratung Internaţional în colaborare cu cei mai buni dintre asigurători, cum ar fi Aegon, Allianz, Generali şi alţii, au creat un produs financiar care poate fi adaptat modificărilor permanente din viaţa dumneavoastră. Dar nu este suficient să se gândească doar alţii la noi, ci mult mai important este să ne gândim noi înşine şi să ne informăm care ar fi soluţiile cele mai bune şi care ni se potrivesc nouă cel mai bine, iar când luăm o hotărâre să avem convingerea că am procedat corect.
Şi pentru că tot ne-am pus întrebarea: ce se va întâmpla dacă mi se întâmplă ceva? - să vedem ce avantaje am avea cu un EuroCont de Viitor şi ce ar fi acestea?
Vom începe cu protecţia personală financiară şi a familiei dumneavoastră. În ultima vreme tot mai mulţi dintre noi au început să conştientizeze importanţa protecţiei financiare a familiei şi a propriei persoane. În orice moment al vieţii se poate întâmpla un eveniment tragic care ar putea pune în pericol, respectiv ar putea împiedica, drumul dumneavoastră în viaţă spre atingerea ţelurilor propuse. Pentru depăşirea acestor situaţii este esenţial să existe un sprijin financiar consistent. EuroContul de Viitor în pachetul de bază pe programul de investiţii, vă oferă în acelaşi timp şi protecţie financiară esenţială:
- în cazul unei eventuale tragedii vitale din accident sau boală, datorită EuroContului de Viitor, familia dumneavoastră va primi o sumă de bani semnificativă care o va ajuta să trecă peste perioada grea;
- în situaţia nefericită a unei imposibilităţi de plată (cauzată de invaliditate din accident sau boală) economisirea dumneavoastră din viitor nu va fi pusă în pericol, deoarece unele companii vor plăti în locul dumneavoastră! Astfel, după expirarea perioadei de economisire pe care v-aţi propus-o, capitalul pe care l-aţi planificat de la început, îl veţi primi integral şi veţi putea atinge obiectivele propuse la debutul contractului.
În următoarele rubrici ale "Consilierul dumneavoastră privat", vom dezvălui şi alte avantaje ale EuroContului de Viitor. Dar până atunci veţi putea să apelaţi la oricare din Private Brokerii MBI, care cu siguranţă vă vor da răspuns la toate întrebările dumneavoastră.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 433

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus