Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Gaz Metan debuteaza in Liga Balcanica

Echipa de baschet Gaz Metan Mediaş debutează mâine în Liga Balcanică. Echipa de pe Târnavă va juca primul meci împotriva muntenegrenilor de la Lovcen Cetinje. Actual lider al campionatului naţional, Gaz Metan Mediaş va juca primul meci din Cupa Balcanică pe teren propriu, în Sala Sporturilor din Mediaş. Echipa muntenegreană este antrenată de Miodrag Cadija şi are în lot nu mai puţin de 10 jucători autohtoni şi un bosniac. Gaz Metan are un avantaj faţă de muntenegreni prin faptul că în România, campionatul a început ceva mai devreme iar medieşenii au jucat deja cinci partide, pe când Lovcen a jucat doar un singur meci, care l-a şi pierdut. Suporterii care au abonamente la meciurile din campionat ale gaziştilor pot intra cu ele şi la partida din Ligă, iar cei care nu au, pot cumpăra un bilet care costă 10 ron.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus