X

Trei Doamne! Si cati dupa ei!

Traian Băsescu – un om politic lucid, el reprezintă direcţia bună pentru România. Crin Antonescu – un politician altfel,  un om al inovaţiilor. Mircea Geoană – luptă pentru o singură Românie, în care să nu mai existe diferenţe între bogaţi şi săraci, între săteni şi orăşeni. Fiecare dintre principalii candidaţi la preşedinţia României au în spate un cor de lăudători. A început campania electorală şi Sibiul a rămas  fără epitete.

Deputatul Raluca Turcan vorbeşte despre Traian Băsescu. „Reprezintă direcţia bună pentru România. Lucrurile uşoare nu se obţin uşor, iar în România se manifestă o serioasă rezistenţă la schimbare. Traian Băsescu este un om politic lucid şi afirm fără nicio îndoială că mai sunt multe lucruri de făcut. Traian Băsescu a deranjat o mare parte a clasei politice şi din acest motiv a renăscut acum coaliţia 322. Există o ură iraţională împotriva lui Traian Băsescu din teama de a fi învinşi”.
Senatorul Ion Ariton despre Traian Băsescu: „Preşedintele Traian Băsescu sunt convins că este soluţia cea mai bună şi nu am nicio îndoială că el va câştiga alegerile. Sunt convins că la Sibiu vom câştiga alegerile, iar pentru 6 decembrie, Sibiul trebuie să vină cu un aport de 70%.”.
Deputatul Mircea Cazan despre Crin Antonescu: „Campania lui Crin Antonescu va fi cu totul alta, va fi a României, a bunului simţ. În ultimele luni, de când şi-a anunţat intenţia de a candida la preşedinţie nu a participat la niciun eveniment electoral, hramuri de biserici, târguri sau alte evenimete de acest gen. Va continua şi ptrintr-o strângere de fonduri total transparentă. Avem două numere de SMS la care se poate trimite mesaje. La numărul 2746 se donează un euro, iar la numărul 1741 se donează 5 euro. Sper ca prin aceste două numere să strângem peste 1,5 milioane de euro. Crin Antonescu nu este candidatul grupurilor financiare şi tot ce vrea să facă este transparent„.
Deputatul PSD, Ioan Cindrea, despre Mircea Geoană : „Suntem siguri că domnul Mircea Geoană va câştiga. Traian Băsescu nici măcar nu va intra în turul doi. Sub sloganul, «Învingem împreună», Mircea Geoană propune dezvoltarea egală a tuturor zonelor din România, un nivel de trai mai bun pentru toţi românii, indiferent de condiţia socială. Mircea Geoană propune o singură Românie, în care să nu mai existe diferenţe între bogaţi şi săraci, între cei care locuiesc la sat şi cei de la oraş”, spune Ioan Cindrea.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Jon Traian

  Dagi mei sibieni vedeti ca va veni la Sibiu chioru ala de Basescu huiduitil si dati oua clocite sa minince ca sasanu prea vede bine daca are la bord si uyschi asa un presedinte prost care nea facut de rusine in toata lume si peste ocean nu mai vre nimeni sa auda de el nu stie sa aiba un coportament civilizt,el crede cai tot pe vapor sa mai ciripeasca vedeti ca asta ne duce de ripa.ginditi bine cind mergeti la vot pe cine puneti stanpila .cu multa dragoste un om din departare.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  roman

  tovarasul basescu este “lucid” doar cand doarme, un om lucid si cu cap nu poate sa-si bage tara in rahat doar pt ca poate, este posibil ca toate tarile sa adopte masuri anticriza intr-o directie, iar tovarasul nostru in sens invers? adica sa ne dea in cap la toti? si voi il ridicati in slava… mai votati-l inca odata si poate mergem sa cersim in tarile unde exista oameni cu cap …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact