X

Anca Dragan trimisa in Brazilia. Ioan Bordianu ii ia locul

Consiliul Judeţan Sibiu a aprobat în această dimineaţă proiectul de hotărâre privind „suspendarea raporturilor de serviciu” a Ancăi Drăgan din funcţia de director la Protecţia Copilului Sibiu.
Înainte de suspunerea la vor a proiectului de hotărâre, în apărarea Ancăi Drăgan a intervenit consilierul judeţean Sorin Şerbu. Acesta a arătat că Anca Drăgan a fost trimisă în judecată de procurorii DNA Alba Iulia pentru „infracţiunea de corupţie” şi pentru „obţinere pe nedrept a fondurilor din bugetul general al Comunităţii Europene” însă a ţinut să menţioneze şi faptul că angajatorul ei, Consiliul Judeţean, ar trebui să o apere. „Angajatorul are rolul de a-i propune un nou loc de muncă”, a declarat în cadrul şedinţei Sorin Şerbu.

Răspunsul a venit imediat din partea secretarului CJ, Nicola Iordan. „Din păcate este o situaţie neplăcută. Suspendarea intervine de drept, este o clauză prevăzută de lege. Categoric nu poţi să-i oferi o altă funcţie publică în această instituţie publică pentru a nu afecta ancheta şi judecata prin varii mijloace”, a declarat Nicola Iordan.

În replică, Şerbu a spus că la fel de bine o pot trimite în Brazilia sau în cine ştie ce altă ţară, numai pentru a se proteja ancheta şi judecata. „Domnule secretar, deveniţi procuror! Pentru a nu influenţa instanţa din România, mă gândesc că ar trebui să o trimiteţi pe doamna Drăgan în Brazilia”, a mai spus Şerbu.

Imediat după aprobarea hotărârii s-a validat şi punerea în funcţia deţinută până acum de Anca Drăgan a lui Ioan Bordianu, cel care până astăzi deţinuse funcţia de şef-serviciu Relaţii Publice şi Centru de Informare a Cetăţenilor din cadrul Consiliului Judeţean.

„Este cunoscută situaţia la Protecţia Copilului. Raporturile au fost tensionate, aşa cum ştim. Am considerat că dacă luăm o persoană din exterior, o persoană neutră, situaţia de poate îmbunătăţi”, a explicat decizia Martin Bottesch, preşedintele Consiliului Judeţean.

„Sunt onorat că am fost propus pentru funcţie. Este o onoare şi o provocare pentru mine” a declarat şi noul director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Sibiu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

15 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  nelu

  Srefan Dobre, te-as trimite si pe tine undeva….. pt titlul pe care l-ai pus dar nu vreau sa te aleg pt ca toti de la foaia asta sunteti de-un fel: care mai de care mai BelinskY.

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  vasile

  Da,tinerii ar putea schimba ceva,daca nu vor invata de la cei deja “inraiti” in ale meseriei….Din pacate desi par a aduce cu ei corectitudine si onoare,prea repede se convertesc si isi vor urmari propriile interese….sa Dea Domnul sa fie altfel….

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un fost asistat

  poate ca iubeste mai mult copii decat Dragana,ea nici macar de sarbatorile de iarna nu ne primea la colindat desi noi ne pregateam cu doamnele referente si invatam cele mai frumoase colinzi,de venit pe la noi prin centru nici nu a venit vreodata,domnule sa iubesti copii si sa mergi prin centre ca este JALE,sa nu te increzi in Toma,Marcu,Girloanta ca si aste vai de ele

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  mia

  O cunosc pe dna.Dragan , este un om de exceptie, un profesionist.Nu am nici o parere despre noul director pentru ca nu il cunosc. Cat despre cel care scrie articolul mai are de invatat…Bafta domnului director!

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 15. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact