Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Primaria introduce noi sensuri unice

În cadrul planului de fluidizare a circulaţiei în cartierele sibiene şi reconfigurarea locurilor de parcare în aceste zone, municipalitatea va institui circulaţia în sens unic pe o serie de străzi din zona Calea Dumbrăvii – Calea Cisnădiei. Pe străzile Anton Pann şi Gheorghe Dima există deja instituit sensul unic, iar începând cu data de 3 noiembrie acesta se va institui şi pe străzile Aron Pumnul (dinspre Calea Cisnădiei înspre Calea Dumbrăvii), Putnei (dinspre Calea Dumbrăvii spre Arieşului) şi Bacovia (dinspre strada Arieşului spre Calea Dumbrăvii.) Pe strada Berăriei vor fi trasate 30 de locuri de parcare laterale din Piaţa Revoluţiei până în Bulevardul Corneliu Coposu, pe partea dinspre parcarea teatrului. Pe strada Gimnasticii vor fi marcate un număr de 56 de locuri de parcare laterale, pe partea cu casele. Pe strada Izvorului vor fi marcate 129 de locuri de parcare. Pe partea cu spitalul se va parca lateral, iar pe partea opusă a străzii parcarea se va face oblic faţă de bordură. În crearea locurilor de parcare se va avea în vedere degajarea intersecţiei cu intrarea la Spitalul de Urgenţe pentru a permite astfel accesul rapid al ambulanţelor. O modificare importantă în sensurile de circulaţie se va produce în zona străzilor Filarmonicii, Gheorghe Lazăr, General Magheru şi Pompei Onofrei.
Din data de 7 noiembrie, odată cu finalizarea lucrărilor pe strada Filarmonicii se va reveni la sensurile unice existente înainte de devierea traficului pentru execuţia lucrărilor pe strada Filarmonicii:
- pe strada Filarmonicii se va circula dinspre strada Pompei Onofrei spre General Magheru
- pe strada Gheorghe Lazăr se va circula dinspre strada General Magheru spre Bulevardul Corneliu Coposu
- pe strada General Magheru se va circula dinspre strada Filarmonicii spre strada Constituţiei

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus