Vineri,
19.04.2024
Partial Noros
Acum
9°C

Al saselea meci fara infrangere pentru Gaz Metan

Gaz Metan Mediaş a remizat aseară 1-1 cu Gloria Bistriţa, în deplasare la Bistriţa. Elevii lui Pustai se află la al şaselea meci consecutiv în care au părăsit terenul neînvinşi. Prima repriză nu a început excelent pentru gazişti, aceştia fiind conduşi încă din minutul 5 printr-un şut al lui Keita. Oaspeţii au încercat prin Bud şi Munteanu să aducă golul egalării însă fără speranţă, iar finalul primei reprize a aparţinut tot gazdelor, care au fost la un pas de a face 2-0. În repriza a doua, jocul medieşenilor a început să se îmbunătăţească considerabil. Cel care s-a remarcat şi în prima repriză, Munteanu a ratat însă şi de această dată. Situaţia s-a schimbat însă în minutul 69, când Silvăşan a adus golul egalizator printr-o execuţie cu capul din 6 metri. Pentru Gaz Metan au evoluat: Buchta, Nohai, Fl. Lazăr, Z. Markovic, Hoban - Al. Munteanu, Todea , Eric (Buzean `79), P. Pîrvulescu (Dudiţă `51) -Silvăşan, Bud ( Cigan `46). Următoare partidă a Gazului va fi cu Poli Iaşi, pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 18:00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus