Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Basescu respinge din nou propunerea Johannis


Preşedintele Traian Băsescu a declarat aseară că în cursul zilei de astăzi va avea discuţii cu toate partidele parlamentare, pentru a desemna o nouă propunere pentru funcţia de prim-ministru. Băsescu a spus şi că va respinge propunerea Klaus Johannis. "Voi fi de acord cu interesul naţional şi în niciun caz cu vreo propunere în care să se afle grupurile de interese", a spus şeful statului făcând încă o dată referire la faptul că în spatele acesteoi propunerii Johannis stau Voiculescu, Hrebenciuc, Patricciu, Vanghelie şi Iliescu.
"În cursul zilei de mâine (joi - n.r.) voi stabili, de comun acord cu partidele, un program de începere a consultărilor. Intenţia mea este să desemnez cât se poate de repede un nou premier pentru a propune Parlamentului un guvern care să şi treacă", a spus şeful statului.
Cabinetul propus de Lucian Croitoru a fost respins, miercuri, de Parlament. Guvernul Croitoru a primit 189 de voturi "pentru", 250 de voturi "împotrivă", iar un vot a fost anulat, a anunţat deputatul PNL Ludovic Orban. Pentru a fi învestit, Cabinetul ar fi trebuit să primească 236 de voturi favorabile.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

12 comentarii

joe

Acum 14 ani

Foarte bine face Basescu, nu avem nevoie de un mafiot local,care sa-i reprezinte pe alti mafioti nationali in guvernul Romaniei. Uite de aceea, voi vota Basescu!
Raspunde

iaho si gugle

Acum 14 ani

ce idiot esti.cand vei vedea tu om cinstit in politica atunci vei vedea si porcul zburand.parca tu nu ai baga mana putin in miere....
Raspunde

unul

Acum 14 ani

halal presedinte haideti sa votam psd si pe geoana
Raspunde

joe

Acum 14 ani

imi cer scuze ca sunt doar o napolitana nefolositoare in slujba marelui carmaci portocaliu.
Raspunde

joj

Acum 14 ani

sa aiba si sibianul mintea de pe urma si sa nu mai voteze basescu.. doar scandal am avut in 5 ani
Raspunde

gigii

Acum 14 ani

Doamne dale in minte la romini sa nul mai voteze pe betivu de basescu ca este destul ce nea facut in acesti 5 ani numai scandaluri si invrasbire intre oameni el este cel mai mare maqfiot care a vindut flota ,a luat case pe degeaba ,mihaileanu,baneasa si altele el este cel mai mare mafiot care el cu gasca lui striga hoti ,,berceanu,blaga,drea,placinta ariton etc.toti sunt niste comunisti si acum se dau democratis ne spuna de unde au atitia bani si amarasteanu moare de foame sa le fie rusine neam saturat.ajutane doamne sa scapam de aceste lichele
Raspunde

pt. gigii

Acum 14 ani

tembelule, in ce limba ai scris, ca trebuie un egiptolog ca sa descifreze?!
Raspunde

Gigi Pruteanu

Acum 14 ani

Ce simpatic e din nou ciobanasu cu lap-top-ul de la stana,ala care e ba gigii,ba sibieni,ba ardeleanu!Fraiere ,te da de gol,I.P.-ul!Mars la scoala,taranoiule saso-cioban!
Raspunde

eu

Acum 14 ani

ne meritam soarta.La asa conducatori si plebea e la fel....
Raspunde

Sami

Acum 14 ani

Mişto gagici , sămi bag de două ori puIa în ele, pe rând!
Raspunde

gigii

Acum 14 ani

gigi prutenu esti un lingau dute in virf de munte nespalztule si dati doua palme ca esti un bou
Raspunde

Sami

Acum 14 ani

Iara s-a gasit un netot sa puna comentarii odioase in numele meu...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus