Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Jaf armat la Medias: 1.300 de lei furati dintr-o benzinarie

Un bărbat a jefuit, în această dimineaţă, o benzinărie aflată pe strada Aurel Vlaicu, din municipiul Mediaş. Hoşul a ameninţat-o pe angajată cu un pistol cu capse şi a reuşit să fugă cu 1.300 de lei, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, subinspectorul Luciana Balteş, bărbatul a intrat în benzinărie şi a ameninţat-o pe angajată cu un pistol cu capse, iar aceasta i-a dat suma de 1.300 de lei, bani proveninţi din încasările de peste noapte.

"Incidentul s-a petrecut la o benzinărie din municipiul Mediaş, aflată la ieşirea din oraş spre Dumbrăveni. După ce a luat banii, bărbatul s-a urcat într-o maşină şi a fugit", a spus Balteş.

Potrivit sursei citate, în prezent poliţiştii verifică dacă benzinăria este dotată cu sistem de supraveghere.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus